Pronet İhmalliği, Şikayetçiyim

20 Ocak

Pronet işini layığıyla yapmıyor. Cihazı dükkanımıza bağlattık. 1 ay sonra dükkanımızda hırsızlık oldu dükkan önünden oğlumun bisikletini çaldılar ve kamera kayıtlarını dahi var fakat Pronet alarm 112 hattını tuşladık fakat hiçbir şekilde polis gelmedi biz kendimiz karakolu aradık polisimiz geldi. Olay mahkemelik oldu ve hala mahkeme sürüyor. Şunu demek istiyorum. Ben bu kadar sistemi bağlattım ücret ödeyeceğim madem bende Pronet'e söyledim bu olayı ve kimse ilgilenmedi ürünün iptalini istedim bu şekilde bize hizmet verdikten sonra ben bu cihazı istemiyorum lütfen bu cihazı söker misiniz dedim ama ne çare cihazı sökümüne geldiler fakat hala benden hizmet bedeli altında ücret talep ediyorlar ve beni avukatla karşı karşıya bırakıyorlar. Ben bu Pronet'ten şikayetçiyim. Olay şuandan itibaren mahkemeye taşınacak ve gerekli adlı işlemleri bende başlatacağım.

Pronet Logo
20 Ocak 12:40

Pronet Fiyat Tutarsızlığı - Müşterileri Yanıltması

1 hafta önce

Bir gaflet sonucu Pronet'e 3 mağazamız için abonelik başlattık, abonelik başlatırken bir fiyat üzerinden anlaştık, bizim sadece kamera ihtiyacımız vardı firma bize alarmla beraber kamera alınca daha uygun oluyor diye yanında alarmda verdi, şu anda hiç ihtiyacımız yokken alarmda kullanmak zorunda kal...

1 Yorum

Ramazan

Hep aynı hikaye otomatik mesaj sözleşme numarasını paylaş biz size dönüş yapalım sonra indirim yapalım şöyle yapalım böyle yapalım sonra hayır arkadaşım iptal et istemiyorum dediğin anda çirkinleşip şöyle ödeme çıkar şu kadar borcun var derler sonuç iptal yok uğraşmaya devam

Pronet Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı