Pronet Güvenlik Sistemleri Abonelik İptal Zorluğu
1.834görüntüleme
Merhaba, Aynı gün içerisinde firma tarafından geri aradılar. İlgili taahhütsüz faturanın iptal edileceğini ve bu süre zarfında sistemi ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebileceğim bilgisi iletildi. Fakat halen faturanın iptal olmaması ve söküm işlemleri için herhangi bir aksiyon alınmamış olması bir soru işareti. Gelişmeleri tekrar yazacağım.
Merhaba, Şikayetim ile ilgili henüz bir sonuç alamadım. Yazılı ve sözlü defalarca iptal talebinde bulunmama rağmen 2 ay geçti ve herhangi bir aksiyon alınmadı. Acilen aksiyon alınmasını talep ediyorum.
Merhaba, 05.02.2022 tarihi itibariyle söküm işlemleri gerçekleştirilmiştir. İptal birimi yöneticisine teşekkür ederim.
5 yıllık Pronet güvenlik sistemi abonesiyim, 24.12.2021 tarihinde iptal talebinde bulunmama ve söküm işlemleri için sizi arayacağız demelerine rağmen herhangi bir dönüş olmamasına karşılık taahhütsüz fiyattan da faturalandırma yapmaktadırlar. Konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulundum. Diğer şikayetlerden de gördüğüm kadarıyla tüm kullanıcılar aynı sorunu yaşamaktadırlar. Pronet Güvenlik Hizmetleri'ne yeni başvuru yapacakların bu şikayetleri göz önünde bulundurmalarını dilerim.