Profilo Buzdolabı ve Servis Sıkıntısı
Aradılar ve hiçbir şey yapamayacaklarını bu sürenin mecburi beklenmesi gerektiğini söylediler. İkame dolap olsa gönderirdik ama oda yok elimizde dediler. Koskoca Profilo hiçbir şey yapamıyorsan yenisini göndereceksin. Sen mahalle satıcısı değilsin Profilo markasına yakışanı yapacaksın ya hemen tamir edeceksin ya da yenisini vereceksin. Buzdolabı olmadan bir evde hayat çok zor, başka makinelere benzemiyor bunun yokluğu. Lütfen daha yetkili birisi bu işe el atsın. Operatörler bir şey yapamıyoruz diyor.
Hiçbir çözüm sunmuyorlar. Arkadaşlar Profilo almak üzere olanlar lütfen tekrar tekrar düşünün, fiyat uygun bile olsa almayın. Ben bu markanın ürünlerini aileme de aldırdım arkadaşlarıma da ama servis berbat, sebep olduğum herkesten özür diliyorum.
Profilo buzdolabım 8 ay önce arıza yaptığı için Yetkili Servis tarafından ücreti mukabilinde 1 yıl garantili olarak kompresör motoru değiştirildi. 8 ay sonra tekrar aynı arızayı verdi ve yetkili servis gelerek garanti kapsamında motorunun değiştireceğini söyledi. 02.02.2023' te servis eve ® gelip arıza için sipariş vereceklerini söylediler. 08.02.2023' te servisi aradım ve bana 30.03.2023 tarihinde yani iki ay sonra motorun kargoya verileceğini söyledi. Ya hangi vicdanla bunu söylüyorsunuz. Bu sürede buzdolabı olmadan bir evde nasıl yaşanır.
Ayrıca şu an burası deprem bölgesi, başka evlere misafir olmak zorunda olan insanlar var. Biz kendi evimizde bile mağduruz başkalarına nasıl yardım edeceğiz. Acilen evimin temel ihtiyaçlarının başında gelen buzdolabımı ya hemen tamir edin ya da yenisini getirin. Günü birlik ihtiyaçlarımızı alarak bir hafta geçirdik. Böyle olmaz evde küçük 2 tane çocuk var. Profilo'dan acil bir dönüş istiyorum.