Profilo Buzdolabı Paslı Kapağı

Profilo cevap verdi fakat sorunumu çözmedi bilginize

Çağrı merkezi, paslı kapaklarımı ücret karşılığı değiştirebileceklerini söyledi. Ben paslı kapaklarımın kullanıcı hatası olmadığını ürünün ayıplı olduğunu ücretsiz değişmesi gerektiğini söyledim. Tekrar söylüyorum garanti süresi bitmeden lütfen paslı kapaklarımı değiştirirsiniz!

Ben iletişim merkezini biliyorum yol göstermeyi bırakın çözüm üretin lütfen

Garanti süresi bitmeden buzdolabının kapakları paslandı tüketici hatası yok paslı kapaklarımın değişmesini rica ediyorum

İletişim bilgilerinizi biliyorum lütfen sorunumu çözme yoluna gidiniz
2yıl önce Profilo buzdolabı aldım, garanti süresi bitmeden buzdolabının her iki kapak köşelerinde paslanmalar oldu yetkililer garanti kapsamında olmadığını söyledi kapakların ayıplı olduğunu düşünüyorum kapaklarımı ücretsiz nasıl değiştirebilirim. Hakkımı nasıl elde edebilirim.
Şimdi de deterjan kalıntısı var paslı yerde diyorlar ben buzdolabını deterjan ile temizlemem! Ayrıca kapak evimde paslı bölgenin analizini nasıl yaptılar anlayamadım! Profilo dan beyaz eşya alacaklar iki kere düşünün müşteri memnuniyeti sıfır
Garanti süresi bitmeden buzdolabının kapakları paslandı. Tüketici hatası yok. Paslı kapaklarımın değişmesini rica ediyorum. Yetkililer durumu bildiği halde dolap kapaklarımı değiştirmiyor, ücret talep ediyorlar. Bu kapakların ücretsiz değişmesini gerektiğini düşünüyorum çünkü tüketici hatası yok. Şunu anladım, Profilo'nun müşteri memnuniyeti sıfır! Olması gerekeni yapmıyorlar.