Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Profilo ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

2 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Profilo BD3056W3VN
Memnuniyet ve Tavsiye
9,310

Mehmet 18 Haziran 2021 15:28
videoplayer-icon

Profilo marka bd3056w3vn marka buzdolabı garanti süresi bittikten sonra yumurta, salatalık, peynir, Çilek ®, yoğurt vs vs. Ne varsa dondurmaya başladı. Servis geldi derin dondurucu bölümünde alt kapaklarını açıp ölçüm yaptılar ve sonra bize buzdolabını 2 gün boyunca kapakları açık şekilde fişe takmadan tutmamız gerektiğini söyledi bizde aynısı yaptık aradan 1,5 ay geçti yine aynı hata servis geldi ve bu defa 24 saat kapakları açık şekilde buzdolabını fişe takmayın dedi, daha sonra yine bozuldu Servis geldi ve damper termostat değişimi yapıldı ve 350 TL para aldılar diğer geldiklerindeki servis ücretlerini söylemiyorum, sonra buzdolabı yiyecekleri dondurmaya devam etti, iki üç defa daha servis gelip gitti, yargıtay genel hukuk kurulunun bu konuda emsal kararı var servisin yapamadığı ürünün garantisi bitmiş olsa dahi değiştirmek zorundadır kararı olduğunu söyledim ve değişim talep ettim, buzdolabı yine bozuldu servis geldi cihazın sadece derecesi değiştirdi gitti evet sadece derecesini değiştirdi ve böyle çalışmaya devam etsin dediler, daha sonra buzdolabı soğutucu bölüm soğutmamaya başladı, yoğurt, peynir ne varsa hepsi çürümüyor ve ekşiyordu, şu sıcak günlerde soğuk su içmeye hasret bıraktılar bizi, buzdolabı yine soğutmamaya başladı ve bugün servis geldi ve 2 gün sonra pazar günü gelip ölçüm yapacaklarını söylediler, Profilo genel merkezini aradım, daha önce ölçüm yapıldı cihazın ölçüm yapılması gereken aksamlarının ölçümünü yaptılar ve çalışıyor olduğunu belirttiler daha neyin ölçümünü yapacaksınız dediğimde, ölçüm yapılıp genel merkeze bildireceğiz dediler, ayrıca servis biz bu cihazın düzelmediğini belirtirsek değişim için faturasını bizden keserler diye bilgi vermişler, buzdolabının değiştirilmesini talep ediyorum ve Profilo servis ve genel merkezi her defasında beni sallıyor, Yargıtay Genel Hukuk Kurulunun kararı gereği bu talebimin yerine getirilmesini istiyorum, 5 yıllık buzdolabı ve 1,5 seneden beri buzdolabının içinde bozulan yiyeceklerden dolayı neredeyse bir buzdolabı parası eşya çöpe gitti. Değişim istiyorum. Tamiri yapılmayan buzdolabının değişimini istiyorum.

Mehmet18 Haziran 2021 15:20

Video daha uzun ancak sistem uzun video kabul etmediği için PC den bir bölümünü çekip attım. Yoğurt elimde tuttuğum donmuş yoğurttur. Bu cihazı 1,5 sene geçmiş hala ölçüm yapmaya gelecekler, Değişim veya güncel ücret istiyorum, Tamiri olmuyor Belli ki kronik bir hata var.

Profilo Logo
Profilo18 Haziran 2021 15:30
Mehmet20 Haziran 2021 23:29

Pazar günü sokağa çıkma yasağı var uyarılarıma rağmen biz çıkabiliyoruz diyerek pazar günü gelmeyen Profilo servisi, hem cihaza ölçüm yapacağız deyip gün verin hem de gelmeyin. 444 le başlayan numarayı aradığımda ise pazartesi günü 11. İle 13 arasına randevu oluşturulmuş cevabını alınca çıldırmamak elde değil servis falan istemiyorum bu dolabı değiştirmenizi istiyorum.

Mehmet20 Haziran 2021 23:29

Gelmeyen servis yapmış Profilo.

Mehmet20 Haziran 2021 23:34

Değişim istiyorum

Mehmet20 Haziran 2021 23:38
videoplayer-icon

Servis istemiyorum. Değişim istiyorum.

Mehmet23 Haziran 2021 14:21

21/06/2021 tarihinde servis geldi ve buzdolabının tüm aksamlarının çalıştığını belirttiler, benimde söylemek istediğim buydu zaten buzdolabının aksamları daha önce de ölçüldü ve çalıştığı belirtildiği ancak buzdolabı ya aşırı soğutup yiyecekleri donduruyor, ya da soğutması gereken bölümü hiç soğutmuyor.

Mehmet28 Haziran 2021 14:15

Profilo genel merkezden arayıp cihazın çalışıp çalışmadığını soruyorlar, çıldırmamak elde değil, cuma günü servis geliyor cihazın üfleme yapmadığını ve cihazı açık bırakmamız gerektiğini söylüyor ve pazar günü gelmesi gereken servis pazartesi geliyor ve cihazın tüm aksamlarının çalıştığını bizle sözlü olarak bildiriyor ama genel merkeze bildirmiyor, genel merkezde cihaz üfleme yapmazsa bildirin müdahale edelim diyorlar, aklımla mı eğleniyorsunuz. Eve gelen servisin cihazın üfleme yapmadığını genel merkeze bildirmemesi bütün her şeyi yeni baştan yapmamıza sebep olacakmış, yani servisin durumu genel merkeze bildirip bildirmemesi keyfiyetini bekleyeceğiz. Profilo tam bir sıkıntı. Tüm Instagram ve tüm Facebook reklamlarınızın altına bu sorunu yazacağım. Buzdolabının çalışmadığını servisiniz bile kabul ediyor ama genel merkeze raporlamaması her şeyi yeni baştan yapmaya getiriyor. Evimdeki TV, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi hep Profilo ama çok çok çok çok pişmanım çokkkkkkk.

Mehmet28 Haziran 2021 17:12

18/06/2021 tarihinde servis geliyor ve buzdolabı bozuk diyor. Soğutma işlemini yapmıyor diyor ve resimlerde mevcut buzdolabını boşaltın pazar geleceğiz diyorlar gelmiyorlar ve pazartesi günü geliyorlar. Ölçümler yapılıyor her şey çalışıyor diyor servis ama ne hikmetse 18/06/2021 de eve gelip de buzdolabının çalışmadığını servis, genel merkeze rapor etmiyor. Ben 18/06/2021 cuma gününden 21/06/2021 tarihine kadar buzdolabını niye boşaltayım. Servis rapor etmedi diye her şeyi sil baştan yapacakmışız. Genel merkez servisi arayıp sorsun niye buzdolabını boşalttırdın üç gün niye kapalı kaldı bu ailenin buzdolabı sorunu neydi diye sorun.

Mehmet28 Haziran 2021 17:16

Servis daha eve gelmeden servis işlemini sistemden iptal ettim diyor. Bu nasıl servis ya ayın 18 cuma günü iptal olmuşsa servis ben malmıyım dolbımı boşaltım içindeki eşyalarımı çörümüş ekşimiş diye çöpe atim dolabı 3 gün kapalı tutayım.

Mehmet28 Haziran 2021 17:23

Genel merkeze soruyorum ayın 18/06 da cuma günü buzdolabının çalışmadığını soğutma işlemini yapmadığını gören servis neden raporlamıyor. 21/06 da da buzdolabının tüm aksamlarının çalıştığını servisiniz neden belirtmiyor. Tek cümle cuma günü bu buzdolabı için, içini boşaltın ve buzları erisin diye neden dedi servis neden.

Mehmet27 Temmuz 2021 22:30

Kendi malına sahip çıkmayan bir firma adını dahi yazmak istemediğim bir firma. Berbat ötesi buzdolabı hala hata veriyor. Haram olsun size damper değiştirdiniz 350 TL boşuna para verdim. Haram olsun servis sorunu genel merkeze bildirmiyor olan kullanıcıya oluyor. Yazıklar olsun bu markaya haram olsun param

Mehmet06 Ağustos 2021 21:50

Servis geldi ve evet buzdolabının soğutucu bölümünün soğutmadığını bildirdi sensör arızalıymış. 350 istediler. Peki daha önce ölcüm yapıldığında bu cihazın tüm aksamları çalışıyordu. Deneme yanılma yoluyla yapmaya karar verdiler anlaşılan. Ben artık parça değişimi istemiyorum çünkü bu buzdolabı ayıplı ürün kabul edin artık, cihazı tümden değiştirmenizi istiyorum. Boş verdiğim 350 ve diğer ücretler yetmedi daha istiyorlar yine yapamazsınız. Çünkü ayıplı ürün ayıplı. Talebimi 3 4 gündür değerlendiriyorlar ne red diyorlar ne kabul diyorlar.

Mehmet06 Ağustos 2021 21:52
Profilo BD3056W3VN Marka Buzdolabı Yiyecekleri Donduruyor!

Yargıtay genel kurulunu kararının uygulanmasını yani kanunen hakkım olan şeyin yapılmasını istiyorum. Profilo yetkililerine duyurulur. Bu cihaz gizlenmiş ayıplı bir cihaz ve kendi servisiniz bu ürünü yapamıyor.

Mehmet06 Ağustos 2021 22:00

https://www.ictihat.net/2020/12/14/yargitay-hukuk-genel-kurulu-2017-13-563-e/. Bahsettiğim ayıplı ürün kararı, sizi Yargıtay hukuk genel kurulunun kararını uygulamaya davet ediyorum.

Mehmet06 Ağustos 2021 22:08

Değişim istiyorum.

Mehmet15 Ağustos 2021 00:43

Profilo da hala cevap yok.

Mehmet13 Eylül 2021 18:24

24/08 tarihinde ücretli değişim için para havale yaptım 10 gün içerisinde teslim edilecektir dediler, parayı alana kadar değil mi her şey Profilo 24/08/2021 tarihinde ödeme yapmama rağmen hala ürünü teslim etmedi 19 gün oldu hala tık ses yok daha ben arıyorum Profilo daha, mağdur ettiğiniz yetmedi mi hala yazıklar olsun evime tek bir Profilo alırsam bundan sonra adam değilim. Buzdolabı sizin olsun kanuni yollara başvuracağım. Buzdolabı falan istemiyorum. Tüketici hakem heyetinde görüşürüz o dolabı sırf erken geldin tüketici heyetiyle zaman kaybetmeyim diye müracaat etmemiştim artık yeter paramla rezilliği alasını yaşattınız. Allah'a havale ediyorum sizi dolbımın çalışmaması sebebiyle çöpe attığım ürünlerden dolayı hakkımı haram ediyorum.

Mehmet17 Eylül 2021 15:37

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/19139669 Profilo Asla Asla Asla

2 Destekçi
Ürün Deneyim Raporu
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Profilo BD3056W3VN
Memnuniyet ve Tavsiye
9,310

6 gün önce

videoplayer-icon

Profilo marka ürün kodu bd2155wfnn olan buzdolabı alt kısımdaki ürünleri donduruyor. Yarım saatliğine fişini çekip buzluğunu (derin dondurucu kısmını) temizleyip geri aynı ayarlarında ve alt kısmı bir defa dahi açmadan sadece buzluğu temizledim. Ardından sabah uyanınca hiç dokunmadığım alt kısım he...

1 Destekçi
22 Haziran 2022

Profilo Buzdolabı ve Servis Sorunu

Bd2046w2nn/01 marka no frost buzdolabım üç gündür ne derin dondurucusu ne de kahvaltılık bölümü soğutmadığı gibi tüm malzemeler çöp oldu. Ben aldıktan 6 _7yıldır kullanıyorum sorun çıkmadı çok memnun olduğumu tüm konuştuğum insanlara hem çamaşır mak. Hem buz dolabından memnun iken 3 gün önce buzdola...

23 Nisan 2022

Profilo Derin Dondurucuya Müdahale Edilmedi

Profilo derin dondurucum dünden beri arızalı ama müdahale edilmedi. Dün saat 20-22 arasında müdahale edileceği söylendi. Ama gelen giden olmadı. Bugün saat on buçukta aradığımda ise saat 13-15 arası müdahale edileceği söyleniyor. Dondurucu içindeki her şey eridi, zamanında müdahale edilmiyor. İletiş...