Tuncay
22 Kasım 2023 22:09

Yaklaşık 8 ay önce Eskişehir Profilo bayisinden frsa325 kodlu ankastre fırın aldım. Kurulumundan bu zamana kadar hem servisin hem de kullanım kılavuzundaki pişirme tekniklerine uyduk ama bu fırın, hiçbir programda ve derecede ürünleri düzgün pişirmiyor; ne balığı, ne böreği, ne Eti, ne de tavuğu. Yedi programın tüm pişirme tekniklerini denememe rağmen, fırın asla düzgün pişirmiyor. Bu durumu servise ilettim, geldiler ve ölçümler sonucunda fırınımızda hiçbir sorun olmadığını söylediler. Ben de servis elemanına, madem bir sorun yok, dolaptan çıkardığım bir parça tavuğu pişirmesini istedim. Ancak 'bunu yapmamız yasak, vaktimiz yok' diyerek evden ayrıldılar. Sayın Profilo, bu fırın kesinlikle arızalı. Eğer bir böreği 1 saat bekleyip pişmeden yiyeceksem, neden sizin arızalı cihazınızı seçeyim ki?

23 Kasım 2023 09:57 (Şikayetten 11 saat sonra)

Murat

Profilo FRSA325G Ankastre Fırın Pişirmiyor
Abdullah sonuçtan memnun değil

Abdullah
27 Şubat 2024 23:41
Profilo Ankastre Fırınım Alt Kısmı Pişirmiyor!

Gülten
25 Nisan 2024 22:59
Profilo Ankastre Fırın Alt Kısım Pişirmiyor!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Ankastre Fırında Pişirme Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Hakan