Prof. Dr. Alper Çelik Skandalı

09 Mart

Babam geçen sene Özel Etiler Hastanesinde Alper Çelik beye ameliyat oldu. Tüm süreci beraber yönettik ve ben oradaydım. Şekerinden ve kilosundan dolayı bu ameliyatı olmak istedik. Ameliyat oldu ve 130 kilo civarından 60 kg kadar düştü. Bu süreçte çok fazla kilo verdiği için defalarca ulaşmaya çalıştık ama çok zor şartlar altında görüşebildik. Yani ameliyat sürecinden sonra doktorla muhatap olmak imkansız gibi bir şey. Hastaneye gittiğimizde tekrar tahlil olması gerektiği ve tekrar midesine işlem yapılması gerektiği söylendi. Bunun için ayrıca ilk ameliyat olduğumuz paraya yakın fiyat istendi. Orada pazarlık etme şansınız yok hayır derseniz de ölüme terkedilirsiniz, parayı verseniz de sonucun ne olacağı konusunda da net bir fikir yok. Ameliyat oldun ve bitti her an her şey olabilir. Eğer ünlü biri veya siyasi biri değilseniz sizle ilgilenilmez, parayı da hastane hesabına yaptıramazsın kişisel hesaplara istenir.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Prof. Dr. Alper Çelik Abimin Şekeri Başına İş Açtı

28 Ağustos

Ocak ayında ameliyat oldu. Abim 8 ay oldu. Her gün hastanelerde 88 kilodan 65 kiloya düştü, her geçen gün de eriyor. Şeker hastalığı için gitti, hastalık hastası oldu. Resmen A**** Ç**** denen doktor her şeye normal deyip eve yolluyor. 8 ayımız bitti, ne ishal durdu ne kusması. Her geçen gün de kötü...

Prof. Dr. Alper Çelik Mucize Ameliyat Sonrası Yaşanan Olaylar

08 Ağustos

Annem 2017 yılında şeker ameliyatı denen ameliyatı oldu. Ameliyat olduğunda annem 88 kiloyla ameliyata girdi. Ameliyattan 4 ay sonra 45 kiloya düştü. Yemek yiyemez yediği her şeyi kusar sürekli tuvaletten çıkamaz aralıksız geğirir bir hale geldi. Artık beslenemediği için yürüyemez ayağa kalkamaz hal...

Prof. Dr. Alper Çelik Ve Sorunlu Ameliyatları

24 Mart

Eşim y. S 30 yaşında 2022 aralık ayında prof *** hocaya şeker ameliyatı oldu şu an yaklaşık 3 ay geçti 25 kilodan fazla verdi ameliyat sonrası başur ve çatlak oluştu karın ağrısı asla geçmedi asla hiçbir şey yiyemiyor hayat kalitesi bitti kontrollerde tekrar para alıp asla ilgilenmiyorlar, çevremizd...

12 Yorum

Kübra

Biz de ameliyat düşünüyorduk bunları okudukça vazgeçiyorum. Karalama amaçlı yazıldığı söyleniyor bu da olumsuz etkiliyor. Allah rızası için bana mail atar mısınız hastaneye dair bir işlem evrakı vs. İnanırsam ameliyat yaptırmayacağım eşimi [email protected]

Mesut

Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat bu yorumlara bakınca ister istemez tedirginlik duyuyorum biraz daha araştırma yapmam gerekiyor gibi galiba. Ama bir yandan da Alper hoca'nın başarılarını sürekli duyuyorum. Fakat ameliyat olup da durumları hakkında bilgi verenlerin sosyal medyada pek yorumlarını bulamadım nedense.

Ayşe

Ölmek istiyorsan ol arkadaşım. Bu ameliyat sadece pişmanlık. Kaç kişiyle tanıstık. Ayaklarım kırılaydı gelmeyedım bu ameliyatı olmasaydım diyen

Esra

Biz de aynı şekilde pandemi sürecinde şehir dışındaki annemin tahlillerini gönderip defalarca ulaşmak istediğim halde kimseye ulaşamadık. En son çıktım hastanelerini bastım bağırdım çağırdım sesimi duyurabildiğim oradaki herkese duyurdum kimse ameliyat olmasın bu adam Annem ölüm döşeğinde diye. Bana yalvar yakar oldu hepsi bir türlü görüşemediğimiz Alper beyin odasına anında alınıp görüştürüldüm. Bana çıkışta özür dilemem gerektiğini dışarıdaki herkese bunu söylememi istediler. Çıkışta herkese yine söyledim kimse olmasın canını seven kimse yaptırmasın diye. Annemi yolda bulmadım. Sen nasıl vereceksin Annemin vebalini!

Birkanayse

Ameliyata ne kadar ödediniz

Nermin

Şu an 130 bin

Esmerguzel

Skandal mi? Yorum yazarken vicdanlı olun biraz. Ne denli zor ameliyatları yaptığına bizzat tecrübe ederek gördük yaşadık. Her gün dua ederiz kendisine. Alanında en iyisi haliyle yoğun oluyor görüşme randevu sureleri 20 30 dakika gecikiyor arada o kadar da olur hayat kurtarmak kolay değil anlayışlı olun. Biz hocaya güvendik sonucunda yüzümüz güldü

Esra

Annem 3 yıl oldu ameliyat olalı bense 1 ay. Annem her kontrole gittiğinde Alper hocayla görüşüyor. Bende ameliyata karar vermeden görüşmek istedim gorusturduler. Çıkarken veda etmek istedim görüştürduler. Yani bu kadarda yalan olmaz oldukça ilgili ve bir o kadar saygılı bir doktor işininde ehli karalamak için niye bu kadar çaba sarf ediyorsunuz anlamıyorum.

Seldem

En azından bana eşlik eden hak arayan biri var burada. Alper hocaya gerçekten gidip de memnun kalanlarız biz. Burada yalan dan gitmeden başlık açıp karalayanlardan değil. Bu arada başka doktora ameliyat olup alper hocaya ben yandım bittim deyip de giden hastalar var kendini mahvediyor sonra alper hocayı suçluyor bunlara da şahit olduk. Hayatım boyunca bu hastalığı çektiğim için bu konuların hep takipçisi oldum olacağım

Haktan

Yine meyve veren ağaç taşlanmış. Ben ünlü değilim ama gayet ilgiliydi alper hoca ekibinden bağımsız şekilde konuşuyorum istediğim de hocaya ulaştım. Kilo şeker sorunum da ameliyat sonrası kalmadı

Merve

Esimde Şubat ayında oldu çok şükür bir problemimiz yok ama yorumları okudukça dehşete kapılıyorum biz tavsiye üzerine gitti 1 senelik ameliyat olup şifa bulan birisi yönlendirdi biz olduktan sonra 2 kişiyi yönlendirdik bir sorun yaşayan olmadı ama 2 sene dolunca diyorlar siz olalı ne kadar oldu acaba

Esra

Kimse meyve vermedi taşlanmadı neler çektiğimizi biz biliyoruz. Sosyal medyalarında bizleri engelleyerek olmuyor bu işler annemi 4 yıldır vitaminsiz besinsiz bıraktı bünyesi zayıf düşen annem şimdi kanser oldu bütün doktorlar bu ameliyata bağladı Çünkü vücut vitamin denen bir şeyi tutmuyor. Eridi bitirdi hastamızı sen kimsin ne çektin burda ne arıyorsun Alper çelik e şikayet var mi girip bakayım da oma göre güzel yorum yapayım diye mi geldin buraya bekçi bizim canımız yanmış neyi taslayalım para vermişiz onca ameliyat olmuş acı çekmişiz iyi olsak burda işimiz ne. Teşekkür ederim saglik bu guzellik ya da bir mal kötülemiyoruz saglik

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.