Prof. Dr. Alper Çelik Ameliyatı İşe Yaramadı!

17 Kasım 2022

Doktor Alper Çelik nasıl ve ne ameliyatı yapıyor belli değil. Kimisi iyileşiyor kimisi fayda etmiyor. Benim annem M--g--- 2019 yılında İstanbul ameliyat oldu. Sözde şeker ameliyatı. Ama hala iyileşmedi. Kadın 100 kilodan fazlaydı şimdi 75 kilo ve 2021 yılının sonunda yeniden insülin kullanmaya başladı.

Şu anda da 17 Kasım 2022 tarihinde Etlik Şehir Hastanesi ®'nde şekerden yatıyor 1 haftadır. Eğer kesin bir çözümü varsa neden sadece alper çelik yapıyor?

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Prof. Dr. Alper Çelik Abimin Şekeri Başına İş Açtı

28 Ağustos

Ocak ayında ameliyat oldu. Abim 8 ay oldu. Her gün hastanelerde 88 kilodan 65 kiloya düştü, her geçen gün de eriyor. Şeker hastalığı için gitti, hastalık hastası oldu. Resmen A**** Ç**** denen doktor her şeye normal deyip eve yolluyor. 8 ayımız bitti, ne ishal durdu ne kusması. Her geçen gün de kötü...

Prof. Dr. Alper Çelik Mucize Ameliyat Sonrası Yaşanan Olaylar

08 Ağustos

Annem 2017 yılında şeker ameliyatı denen ameliyatı oldu. Ameliyat olduğunda annem 88 kiloyla ameliyata girdi. Ameliyattan 4 ay sonra 45 kiloya düştü. Yemek yiyemez yediği her şeyi kusar sürekli tuvaletten çıkamaz aralıksız geğirir bir hale geldi. Artık beslenemediği için yürüyemez ayağa kalkamaz hal...

Prof. Dr. Alper Çelik Hasta Sağlığı Bozması

26 Haziran

24.04.2023 tarihinde şeker ameliyatı oldu. Yaklaşık 3 gün sonra taburcu edildi, 2 gün sonra karnına sancı girdi. Hastaneye yetiştirdim, hemen muayene edip ameliyata alacaklarını söylediler. 2 ay boyunca 2 stent ve 1 drenaj seti taktılar ama hastamı iyileştiremediler ve sonunda 2 gün önce Cerrah Paşa...

9 Yorum

Demir

Cehaletinizle yazdıklarınıza ancak kendiniz inanırsınız Türkiye'ye Alper hoca getirdi bu ameliyatları dünyada zaten yapılıyordu. Ve Türkiye'de 250 Dr. Yetiştirdi bu ameliyatı yapan ve halihazırda yayınları ve makaleleri ile birçok bilim insanına ışık tutuyor. Şifayı veren Allah Dr. Lar vesile

Esmerguzel

Bizim gibi mutlu olanların hakikatli yorum yapanların burada olması güzel. En azından sah. Te yorum yapanlara karşı gerçekçi duruş sergileyenler de var. Deniz hanim kutlarım sizi. Sonuçta alper çelik babam değil savunayım ama babamdan çok iyiliğini gördüm başarısına şahit oldum

Esra

Merhaba 1 ay önce ameliyat oldum. Gayet sağlıklıyım çok iyi durumdayım şükür bu yazılanları görünce çok şaşırdım. Ve annem ameliyat olalı 3 yıl olacak gayet sağlıklı ve şeker tansiyon hiç biisiy kalmadı. Neden karalıyorlar anlamıyorum. Meyve veren ağaç taslanirmis. Yazmasam kötü hissederdim.

Seldem

Hasta bilgilerine sahip derken? Orada hasta bilgisi falan mı var? İşlem yapmadan önce araştırdık baktık 10 bini aşkın ameliyat yapmış her yer de var bu zaten onu yazmışım. İyi ki de her yer de var diğer kasaplara giden ne hastalar gördük hepsi ölmekten beter oldu. Ama bak bana sağlıkla senin gibi paralı askere had bildirecek kadar iyim.

Muhammet

Bozacının şahidi çıracı. Deniz hanım hasta ya da hasta yakını falan değil yorumlarına bakıldığında hastaların kişisel bilgilerine sahip olduğunu görebilirsiniz.

Ceyda

Herkese selamlar. Biz çok hastane doktor gezdik en sonunda Alper Çelik hoca ile karşılaştık keşke en başında bulsaydı. Derdin mi var hiç tereddüt etmeyin Alper hocama gidin işin ehli şefkatli hocam

Ali

Annenizin durumu nedir? Benim annem 2 ayda 16 kilo verdi ama hala giyemiyor

Esra

Ya bütün olumlu yazanlar hepsi kendi sayfaları kendi askerleri biz den 3 kisi oldu hastane yattığımız donemde çok kişiyle arkadaş olduk hastalardan hepsiyle görüşüyoruz hepsi kotu gözümüzün önünde eridiler yaşayan ölüye çevirdiler hepsini davanızı açın tazminatınızı kaç kişiyle davası var sonuçlanan canımızı geri getirmiyor ama yaptığı yanına kar kalıyor bunca insanı kesti biçti yazık insanlık denen bir şey yok yaparken canım canım sürekli ağzında laf vicdan mı var siz de

Esmerguzel

Alper çelik ameliyat ise yaramadı yazmışsın ama başka yerde ameliyat olmuşsunuz bir de kotu yorum atmışsın paralı askerlik bu resmen! Neden mi bu ameliyatta alper çelik ismi on planda çünkü en iyisi de ondan

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.