Prof. Dr. Alper Çelik Alper Çelik Ve Şeker Ameliyatları

18 Mart 2022

Alper çelik şeker ameliyatı ile şekerden kurtulduğunuzu vadederek sizi ameliyat eder sonra size bu ameliyatı yapmadım diyerek inkar yolunu seçer sonra. Şeker ameliyatı yalandır.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Prof. Dr. Alper Çelik Abimin Şekeri Başına İş Açtı

28 Ağustos

Ocak ayında ameliyat oldu. Abim 8 ay oldu. Her gün hastanelerde 88 kilodan 65 kiloya düştü, her geçen gün de eriyor. Şeker hastalığı için gitti, hastalık hastası oldu. Resmen A**** Ç**** denen doktor her şeye normal deyip eve yolluyor. 8 ayımız bitti, ne ishal durdu ne kusması. Her geçen gün de kötü...

Prof. Dr. Alper Çelik Mucize Ameliyat Sonrası Yaşanan Olaylar

08 Ağustos

Annem 2017 yılında şeker ameliyatı denen ameliyatı oldu. Ameliyat olduğunda annem 88 kiloyla ameliyata girdi. Ameliyattan 4 ay sonra 45 kiloya düştü. Yemek yiyemez yediği her şeyi kusar sürekli tuvaletten çıkamaz aralıksız geğirir bir hale geldi. Artık beslenemediği için yürüyemez ayağa kalkamaz hal...

Prof. Dr. Alper Çelik Hasta Sağlığı Bozması

26 Haziran

24.04.2023 tarihinde şeker ameliyatı oldu. Yaklaşık 3 gün sonra taburcu edildi, 2 gün sonra karnına sancı girdi. Hastaneye yetiştirdim, hemen muayene edip ameliyata alacaklarını söylediler. 2 ay boyunca 2 stent ve 1 drenaj seti taktılar ama hastamı iyileştiremediler ve sonunda 2 gün önce Cerrah Paşa...

6 Yorum

Esmerguzel

Osman her yerde sen varsın araştırma yaparken devamlı görüyorum biraz karakter sahibi olmak gerekiyor söylediklerin yazdıkların hep fasa fiso mantık sahibi olan herkes bunu anlar

Seldem

Hamsi Osman sen Fenerbahçe otobüsünü kurşunlayan değil misin yoksa? Elinde silah ile hastane basan her şeyi yapar

Seldem

Gerçekçi olun biraz hiç mi vicdan yok sizde onca insan şifa buldu burada ayıp şu yorumu yazmak ameliyat yaptı da inkar etti nedir akla vicdana sığan bir şey mi bu kim inanır buna sizin amacınız hastalar şifa bulmasın yıllarca ilaçlara bağımlı kalıp ölümü mü beklesin hani nerede kaldı insanlık ayıp yahu ayıp

Muhammet

Hastane çalışanı her şeye yorum yapmasın bir zahmet. Şikayetin muhattabindan yanıt bekleriz. Hastalar hakkında detaylı bilgilere sahip olduğunuz çok net.

Enes

Osman bey öncelikle geçmiş olsun bizde bu ameliyatı düşünüyorduk ama kararsız kaldık detaylı bilgi almak için size nasıl ulaşabilirim.

Seldem

Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz randevu alın görüşün ilk deneyimleriniz de ne demek istediğimi anlarsınız

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.