Procsin'den Aldığım Ürün Bana Ulaşmadan İade Edildi Param Yatmadı.

Merve
05 Ağustos 15:29

21.07.2024 tarihinde Procsin adlı markadan sipariş ettiğim ürün Hepsijet adlı kargoya verilmiş faka ürünü bana teslim etmediler hatta ne bir kod ne de bir eve geldik yoktunuz ya da ürünü gelip alabilirsiniz diye hiçbir bilgilendirilme yapılmadı. Ürün kendi kendine 27.07.2024 tarihinde tekrar Procsin adlı markaya iade edildi gözüküyor. Fakat ürünün hala para iadesi yapılmadı (05.08.2024). Bir an önce gereğinin yapılmasını arz ederim.

Merve
08 Ağustos 16:08

Marka bana dönüş yaptığında ürünün transfer sırasında hasar aldığını ister para iadesi istersem de ürünü tekrar yollayacaklarını söylediler para iadesi istediğimde ise iade başvurusunu yeni yaptığımı 3 ila 14 iş günü içinde para iadesi yapılacağını söylediler. Ben zaten 10 gündür paramın yatmasını bekliyorum ben dönüş yapmasam param ne olacaktı? Ürünle ilgili bana hiçbir bilgi verilmemişti kargoyla iletişime geçtiğimde de bana hasar var denmedi. Kargonun da mağazanın da biraz daha sorumlu olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Procsin Siparişime Zam Geldiği İçin Ücret İadesinin Yapılması

29 Mayıs 13:10

Procsin Sipariş İptal Talebi

Meta
20 Mayıs 11:27
"Şikayetvar'a yazdığım anda iade talebim oluşturuldu param hesabıma bugün yatmış. Teşekkürler Şikayetvar"
Procsin Sipariş İptal Talebi