Probull Investments Llc Memnuniyetsizliği

Firma beni yanıltmadı 1 haftadır cevap alamadım yazıyı okuyan herkes dikkat etsin yazdıklarıma

Hala cevap bekliyorum 1550 ana param+2300 ettiler ettiğim karım bir probull çalışanı yüzünden gitti sizlerde benim gibi olmayın

Cevap bekliyorum hala

Beklemeye devam

Hala cevap gelmedi. Bu nasıl bir firma? Anlatmaya gerek yok her şey ortada

Probull investments firması harika cevap vermedi bu firma ile çalışmak isteyenler bu vurdum duymazlığı göz önüne almalı

6 Eylül'de bu şikayeti oluşturdum bugün 17 Probulldan kimse tespit vermedi aramadı hakkında şikayet var sitesi firmaya mesajlarımı iletmiyor olabilir. Probull investments firmasından uzak durun sevgili yatırımcılar çok sıkıntı firma

21 Ekim ve e probull investments cevap vermedi

Probull investments firması yaptığı işi ört bas etmek peşinde cevap bekliyorum neredeyse 2 ay oldu. Kurumsal firmalara yönelin arkadaşlar bu gibi firmalara değil

9 Kasım hala probull investments cevap vermedi

Hala cevap yok
Forex işlemi yaptığım probull investments firmasında çalışan M**ö**'in verdiği işlemler sayesinde 1150 dolar para kaybettim. Bugün kalan paramı almak istedim. Bana olumsuz cevap verdiler.
Probull investments firmasının çalışanı tarafından verilen işlemler nedeniyle zarara uğradım. Bunu yapmaları yasak olduğu halde yaptılar firmadan ve çalışanından şikayetçiyim yaptıkları ettim değil daha önce şikayet ettim bana dönüş yapmadılar maalesef