Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Probull Investments LLC ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bertug sonuçtan hiç memnun değil

Probull Investments LLC Hak Ettiğim Parayı Vermedi

Bertug 23 Ağustos 2022 12:08

Foreks şirketi olan Probull llc den k** A**ile işlemlere başladık. Telegram'da Piyasa Kurdu adı altında kanalları var. Grup yöneticileri de k**A**ve d** c**. İlk başlarken bana lot çevirme durumunun olmadığını ve istediğimde çıkabileceğimi söylemişti. Sadece 0.10 ile işlemlere girme zorunluluğu olduğu söylendi. İlk başta işlemlerimi 0.10 olarak açtım ancak daha sonraki işlemlerde yeterli teminat olmadığı için 0.10 lot işlem açamadım. Kendisi de bunu gördü ve hatta kendisi de 0.05 lik işlem verdi teminat yetersiz olduğu için. İşlemlerimi bayağı bir terse soktu ve hemen fon yapmamı söyledi. Bir şekilde kendi çabamla verdiği her işleme girmeyerek kendimde aktif olarak hesabı düze çıkardım ve güzelde kar ettim. Yaklaşık bir ay kadar sonra benim güzel kar yaptığımı düşündüm ve ihtiyacım olduğu için para çekim talebinde bulundum. Bana yok 45 lot eksiğiniz var tamamlamadan olmaz dediler bir gün boyunca bunu tartıştık ve bana sadece yatırdığım ana parayı vermelerine ikna ettim ama benim ana para kadar ettiğim kar bu firmada kaldı. Benim ana paramı iade ettiler ama hak ettiğim kar ettiğim parayı vermediler.

17 Ocak

Probull Investments LLC Probull Hesap Stop

Probull 1020022 hesap numarasıyla H-- k--- aracılığıyla hesap açtım ilk başlarda kazandık ama ters zararda açıkta işlemler oldu bu arada fon at hesap sıkıştı diyerek 4.196 $ parça parça para yatırdım. İlk hesap patladı fon buldum tekrar yatırdım onu da H** k*** 3 günde patlattı üstelik bu borç dikka...

16 Aralık 2022

Probull Investments Llc  Zarar Ettirdi!

Ars Probull Yatırım şirketiyle anlaşmalı çalışan Forex yatırım danışmanı olarak kendisini lanse eden, bunun üzerinden vip grup kuran İ--ş---adlı kişinin vip forex grubuna kendi talebim olmadan davet edilerek girdim. Minimum 1000 dolar marj ile başlayacağını söyledi. Sohbet grubunda aldığı işlemlere ...

9 Yorum

Yusuf

Bertuğ kardeş 2 gün önce grupta şenlik yapıyordun şimdi neden öyle bir şey yazdın hayırdır ana paranı almışsın adam sana madde koymuş uymak zorundasın değilsen ana paran iade etmiş daha ne yapsın

Probull Investments LLC Hak Ettiğim Parayı Vermedi

Siz dilediğinizi düşünebilirsiniz ama bana yapılan bu benim yaşadığım bu anlayamazsın. Daha önce başka yerlerde de işlem yapmıştım ve bütün karı alan kimseyi görmedim.

Yusuf

Bakın bende grubu takip ediyorum adam belirtmiş orada 3 4 kere yakın yazmış ama siz yine kötüleme derdindesiniz paranız sizin diye bir kaide değil adamın çalışma stili bu ve adamın yaptığı her şey ortada

Caner

Kral sen olayı anlayamamışsın adamın tüm karına çökülmüş burada. Kendisi sadece 0.10 lot çevirme şartı demiş. Toplam lot çevirme miktarı belirtmemiş. İş para çekmeye gelincede bir sürü bahane yapmış. Açık ve net şekilde tüm belgelerde mevcuttur. Probull gibi bir kurumun böyle saçmalıklara izin vermemesi gerekir.

Bertug

Bak yukarıda ne paylaşmışım ben resimde bana girerken böyle dediği için bende bu işe girdim. Ayrıca ben bu kişinin yaptığı işi kötülemedim işinde iyi olabilir ama benimle bu anlaşmayı bu ticareti yapıp bu muameleyi yapması yanlış sen olayı yanlış anlamışsın önce okuduğunu anlamanı öneririm.

Yusuf

Yalan dolandan başka ne biliyorsun insanların ekmeğiyle oynuyorsunuz 1 hafta önce gruptan paylaşım yapan sensin Hocam teşekkürler diye şimdi gelmiş burda kötülüyorsun adam çalışma stilini ortaya koymuş sende kabul etmişsin...

Caner

50 lot cevirim şartı yazmıyor burda. Kafasına göre 1 e 1 den fazla kazanmak kimde var? Bertuğ bey her şey açıkça paylaşmış orada belgeleriyle zaten. Tüm kar olan paraya Kemal Atalay çökmüş. Neyi uzatıyorsunuz ki?

Enis
Enis

Bizim arkadaşlarında aynı şeyler başına gelmişti :(

İskender
İskender

Verdikleri işlemler ile zarara neden oldular kol keseyim zararın neresinden dönersek kar dedim kalan paramı istedim vermediler çok sıkıntılılar