Prima Hatasını Kabul Edip Değişim İçin Bir Çözüm Üretemedi

Sayın Talha P. , Yaşamış olduğunuz durumu duyduğumuza üzüldük. Bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimi Prima’nın en önemli önceliğidir. Size bu konu hakkında en hızlı şekilde destek verebilmek için paylaşmış olduğunuz mail adresinizden size ulaşacağız. Sizin gibi değerli tüketicilerden gelen geri bildirimler Prima için oldukça önemli olup ilgili departmanlarla paylaşılmaktadır. Konuyla alakalı irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Prima Tüketici İlişkileri Dilerseniz, ürünlerimizle ilgili her türlü soru, şikayet ve önerileriniz için Tüketici İlişkileri servisimize 0850 220 09 11 numaralı telefonumuzdan saat 09:00 ile 17:00 saatleri arasında veya aşağıda paylaştığımız websitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. (Bağlantıyı kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırarak websitesine ulaşabilirsiniz) https://pgconsumersupport.secure.force.com/ContactUs/emailus?brand=Prima&country=Turkey&language=Turkish
Prima Premium care 3paket birden hatalı çıktı. Cırt yeri kopuyor olarak fotoğraflı iletişim merkezine mail gönderdim. Lot istediler paylaştım. Akabinde yeni ürün temini yapılacağı belirtildi. Bunun için ortalama 2hafta süre belirtildi. 4. Haftadayız hiçbir çözüm yok. Bu kadar basit bir konu bu kadar çözümsüzlük... Hiç ama hiç yakıştıramadım Prima. Artık göndermeseniz olur. 3paket bez peşinde koşacak değiliz. Sizin 3paket bez gönderememeniz çözümsüzlüğünüz görülebilsin diye buraya yazıyorum. Bunları yazarken mailimde ilgili yazışmalar var olduğunu ve kafama göre karalama yapmadığımı ayrıca belirtmek isterim.