Pricebox Fx ile ilgili
2 Destekçi

Hatice
Hatice 08 Aralık 2020 13:36
Pricebox Fx Lot İadem Ödenmedi

Hesap açmam konusunda defalarca aradım, onların verdiği sinyal yüzünden hesabımın patlamasına rağmen lot iadeli hesaba ikna oldum, ilk ay hesabımda param ® varken lot iadem yattı. 2. Ay yine onların işlemi yüzünden hesabi sürükledim ve hesap patladı. Lot iadesi konusunda hak edişimi yatırmadılar elemanları  lakayıt yalancı , öyle yazmadık böyle dedik diyen tipler. Allah'tan WhatsApp ® yazışmalarım var. Kampanya lotları 5 dolarken 6 dolar olursa gelirim dedim. Günler görüşmelerden sonra 6 lot veriyoruz dediler. Sonra da tavsiye etmediniz gibi bahaneleri oldu.

2 Destekçi

2 Yorum

Aysenur
Aysenur

Hatice hanım merhaba, Öncelikle Pricebox beni hesap açmam için arayarak rahatsız etmedi. Uzun zaman ücretsiz sinyal grubunu işlem yapmadan izlememe müsaade ettiler. Ve sonrasında hem broker olup hem de sinyal paylaşan diğer broker şirketlerinin aksine günlük ortalama 5'te 5 sinyal başarısı gerçekleştirdiklerini gördüm. Ayrıca danışman olarak çalışan Sema Hanım, stop olan işlemin dahi telafisini yapmıştır. Pricebox bir sinyal şirketi değil! Broker firmasıdır. Bu sebeple Yatırım Tavsiyesi Değildir! Uyarısına dikkat etmek gerekir.

Nihat
Nihat

Paylaştığınız için teşekkürler. Böyle merciler çok önemli ve aydınlatıcı. Nereden hesap açmayıp çalışmamanız gerektiğini öğreniyorsunuz. Bende eledim bu firmayı aklımdan şimdi