Pricebox Fx İnsanları Mağdur Ediyor
Firma beni arayıp suçunu telafi etmekten se şikayetimi kaldırmamı ve tekrar fonlama yapmamı istiyor bunun karşılığın da bana yüksek bonuslar verecekmiş çok anlayışlılar doğrusu
Pricebox firmasında bir çok sorun yaşadım. En sonuncusu hesabı kurtarmak adına eurusd & nq işlemi açtırıp hesabımın patlamasına büyük ölçüde sebep oldular. Bir de cevapları sadece bu işlem mi vardı?, değil tabii ki de fakat bu da önemli sebeplerden birisi. Telkinde bulunurken süperler biz kendi hata...
%40 çevrim bonusu vereceklerini ya da %30 çevrimsiz Bonus vereceklerini söylediler. Giriş yaptıktan sonra %40 verebiliyoruz onda da çok lot çevirme şartı ile dediler düşüneyim haberleşelim olmadı onu yaparız duruma göre bakarız dedim tamam dediler. Ertesi gün hesabım terste kaldı aradım desteklemek ...
Pricebox Fx müşteri ile iletişimleri çok kötü ve vaat ettikleri hiçbir şeyin gerçekleşmemesi firmanın güvenilir bir marka olduğunu düşündürmüyor ilk açtırdıkları işlemde bayağı bir zarar ettirdiler kendi verdikleri işlemi açmış olmama rağmen beni suçladılar!
Pricebox Fx firmasından A****D**** müşteri temsilcisi beni aradı. Telefon aracılığı ile tanıştık. Bana günlük kazanç sağlayabilmem için sinyaller gönderdiğini ve kazançlarının listesini yolladı. Tabii ki bende inandım hesap açtım ve para yatırdım.
İlerleyen zamanlarda firmanın çalışanlarının gerçek isim kullanmadıkları ve para yatırabilmek için bu şekilde insanları arayıp kazanç sağlıyormuş gibi gösterip amaç paralarını kaybettirmek imiş. Şimdi ise bu kalitesiz diye öğrendiğim firmadan lisans belgesini ve hangi finans merkezine emirlerini ilettiklerini talep ediyorum bana geri dönüş olmuyor. Ben kaybettim.