Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Pozitif Teknoloji ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
2 Destekçi

Pozitif Teknoloji 3 Ayda Siparişi Göndermiyor

Cuma 16 Şubat 2022 16:10

Pozitif Teknoloji'den özel sipariş peşin ödeme Macbook Pro aldık. 4-12 haftada teslim diyorlar. 11 kasımda siparişi vermiştim, 3 ayı geçti halen gelmedi. Apple ®'da teslimat süresi 2-3 haftaya düşmüş. Biz burda 3 ayda alamadık ürünümüzü. Hiçbir bilgide verilmiyor. Özel konfigürasyon sipariş vermemek lazım. Donanım Haber forumlarında benzer durumda birçok arkadaş var maalesef. İptal edersek ise 3 ay önceki yaklaşık 10bin tl düşük fiyattan iade yapacaklarmış.

Cuma22 Şubat 2022 22:46

Şaka gibi bir mail cevabı geldi, Apple ın 2-3 haftada gönderdiğini 5. Aya doğru göndereceklermiş : Distribütör ile görüşmemiz sonucunda siparişinizin tahmini olarak Mart aynının ikinci ya da üçüncü haftasında Türkiye stoklara gelmesini beklemekteyiz.

2 Destekçi

13 Aralık 2022

videoplayer-icon

05.12.2022 tarihinde pt'den MKGP3TU/A kodlu, Macbook Pro 14 M1 ürün siparişi verdim. Ürünü teslim aldıktan sonra evde ambalajını yırtıp, kutuyu açıp, Macbook Pro'nun sarılı olduğu zarfı yüzünü kaldırdığımda, ürünün alt yüzeyinde Macbook Pro yazısının sağında ve solunda yaklaşık 2-3 cm eninde 7-8 cm ...

Nuh
12 Aralık 2022

Pozitif Teknoloji Firmasının Kurumsallığı Adına Hayal Kırıklığı

09.12.2022 tarihinde 09122022160924198573 sipariş numarası ile pozitif teknoloji firmasından Macbook Pro satın aldım. Aynı gün siparişimi iptal etmek için 0850 533 00 78 numaralı müşteri hizmetlerini aradım. Görüştüğüm müşteri temsilcisi siparişin iptal edildiğini aynı gün paranın hesaba iade edilec...

6 Yorum

Halil
Halil

12 hafta oldu yine yok. Distribütörle görüşüp bilgi vereceklermiş. Umarım yukarıdaki gibi "fabrika inşaatı devam ediyor" (!? ) demezler.

Cuma

Bugün aradılar ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylediler, Apple dan kaynaklanıyormuş, daha fabrika inşaatı bitmemiş. Konfigürasyon : Macbook Pro 16 inc M1 Pro 10CPU 16GPU 32GB 1TB Gümüş ZXX69

Emre

Ben de aynı siparişi verdim. Apple kendi sitesinden alındığında aynı urunu 2-3 hafta içerisinde gönderiyor. Apple gibi bir firma inşaat mi yaptırıyoruz demiş. 😀 M2 Pro çıkar insaat bitene kadar. Pozitif teknoloji de cami inşaatına yardim yapar gibi @Apple'a özel konfigürasyon adi altında kampanya mi başlatmış!

Emre

Merhaba, ben de özel konfigürasyon bir sipariş vereceğim. Sipariş verdiğiniz konfigürasyonu paylaşabilir misiniz? Apple ArGe mi yapıyor bu nasıl saçmalık. 5 ay ciddi bir süre.

Cuma

Bekliyoruz hala bakalım, bir açıklamada yok. Rakip firmaların yorumlarına cevap yazarak yalan yorum olduğunu kanıtlasınlar. Donanım Haber deki arkadaşlar burda şikayet oluştursa bir daha pozitif den kimse özel konfigürasyon sipariş etmez.

Serthan
Serthan

Arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor bakalım ne olacak. Bence doların yükselmesini bekliyorlar. Dolar yükselecek ve bunlarda fiyata yansıtacak bence. 4-5 hafta dersin 4-6 hafta dersin de, 4-12 hafta nedir.