07 Şubat 2014

Pocell 200 TL Bedava Yakıtımı Vermedi!

24.01.2014 tarihinde Pocell'e geçiş yapmak için başvurdum. Evraklarda karalama var dediler salladılar, tekrar gönderdim. 29.01.2014 tarihinde ellerine ulaşmış (müşteri hizmetleri) hattımı 01.02.2013 tarihinde açtılar. 01.02 .2014 tarihinde de kampanya bitiyormuş. Velhasıl 200 tl bedava yakıtımı vermediler. Demek ki 05.02 tarihinde bitse kampanya hattımı o zaman açacaklarmış.Yazık iptal ettireceğim.

Hasan 54 Okunma

Cevaplar

  • Hasan 08 Nisan 2014

    vodafone sadece 7 saat için (1 şubat 7 de açıldı hattım ) bir aylık fatura çıkarttı şimdi suçlu benmiyim , neden bu faturayı ben ödüyorum bayi hatasının ceremesini neden ben çekiyorum..

  • Pocell Temsilcisi09 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İlgili kayıtta yer alan konunun çözümlenmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması açısından gerekli tüm inceleme ve işlemler yapılmıştır. Müşterimize 08.02.2014 tarihinde detaylı bilgi verildiği belirlenmiştir. Müşterilerimiz her türlü talep ve soruları için 444 7 623 numaralı POCELL Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilir. Saygılarımızla, POCELL

  • Hasan 08 Şubat 2014

    Şikayetimle ilgili bana dönüş yapıldı ama bir önceki müşteri temsilcisinden farklı bir şey söylenmedi..Söylenen tek şey benim abonelik işlemlerimi yapan petrol ofisi bayisinin uyarılacağı oldu onların bu işte aksamalara sebep olduğu ve bana bilgi vermedikleri söylendi.bunun bana ne faydası varsa..ben bir de hakkımı tüketici heyetinde arayacağım olmazsa çekişinden ve internetinden memnun da olsam aboneliği bırakacağım .bırakmazsam onlara hak vermiş olurum..

  • Pocell Temsilcisi08 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 444 7 623 numaralı POCELL Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Saygılarımızla POCELL

  • Pocell Temsilcisi08 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, İletmiş olduğunuz şikayet ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında bilgi aktarılacaktır. Her türlü talep ve sorularınız için 444 7 623 numaralı POCELL Müşteri Hizmetleri'mizi haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz. Saygılarımızla POCELL

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön