Konya Kule Site Poçan Kuyumculuk'tan Şikayetçiyim

Öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüz. Size mağaza yetkililerimiz ve personelimiz gerekli açıklamayı birkaç kez yaptı. Sizdeki sahte altının bizim kurumumuzdan alınmış olmadığını defaatle belirttik. Ve sizin de belirtmiş olduğunuz gibi kurumumuzda asla böyle bir şey söz konusu olamaz. Tutarsızlık demiş olduğunuz noktada yanılıyorsunuz, sizin de söylediğiniz gibi müşteriden sahte altın alışı söz konusu olduğunda bile dediğiniz gibi bu ödeme kurumumuzdan karşılanmaktadır. Yani personelimizden ya da mağazamızdan bu bedel kesilerek müşteriye asla satılmamaktadır. Dediğiniz gibi buradaki ''kayıp'' mağazamızda kalıp, müşteriye yansıtılmamıştır. Yani oldukça tutarlıyız. Bizde sahte altın satılamaz, alınırken de satılırken de kontrol edilir eğer bir personel hatasıyla alınmışsa da yine ''gideri'' mağazada kalır. Sözlerinizde, telefon görüşmemizin dışında farklı beyanlar kullanmanız tatsız olmuş. Kamera görüntülerimiz her mağazada onlarca farklı açıdan bulunmaktadır. Gerekli yerlere şikayetiniz sonucu devletin yetkilendirdiği kişiler mağazamızı ziyaret edip istedikleri görüntüyü izleyebilirler. Bizim kurum olarak herhangi bir müşteriye kamera görüntüsü gösterme zorunluluğumuz yoktur. Şikayetiniz karşılığında kolluk kuvvetlerini yönlendirip görüntülerin incelenmesini talep edebilirsiniz, tüm kameralarımız 7/24 açık devre sistemiyle kayıt almaktadır. Günde 1000 adet çeyrek satışına ulaşan bir kurum olarak yıllardır tüm müşterilerimize güvenli hizmet sunuyoruz. Biz 4 mağazası bulunan Konya'nın her kesimine 40 yıldır hizmet veren yerel ve büyük bir markayız. 1 çeyrek altından edeceğimiz kar için bunun karalanmasına müsaade etmeyiz. Kurumumuz da tüm mecralarda size gerekli dönüşü yapacaktır, dilerseniz avukatınızı şirket avukatımız ile görüştürerek yasal süreçleri derhal başlatabilirsiniz. Haklarınıza karşılık olarak tüm haklarımızı kullanacağımızdan şüpheniz olmasın. İyi günler dileriz. İrem Özdemir
Konya Kule Site poçan kuyumculuk dan aldığımız çeyrek altın sahte çıktı. Elimizde fiş ve faturası bulunan sahte çıktığını Mağaza yetkilisine anlattık. Öncelikle bizlere, altın alış ve satışlarında kontrolle alıp ve sattıklarını belirttiler. Bizler de kontrol edilerek bizlere sattığını ispatlamalarını istememize rağmen hiçbir şekilde ilgilenmediler. Sonrasında kamera görüntülerinin olmayacağını dahi belirttiler. 2 yıl önce de aynı mağazada yakın bir arkadaşımızın da başına gelmiş bir olay olması da bizleri yeterince üzmüştür. Gerekli mercilere şikayette bulunulduğunu da belirtmek isterim. Elimizden geldiğince insanların zarara uğramamasını istediğimiz için tüm kanallardan bir çok insana bu durumu bildireceğimizi de bilmenizi isteriz. Çalışanlardan bir tanesi de müşteriden sahte altın alıp maaşından kesildiğini bizlere anlatmıştır. Yetkililer de asla bizde böyle bir şey yaşanamaz diye belirtti. Kendi içlerinde dahi tutarsızlık yaşanan bir kurum.