Bugün Florya Pizza Hut'dan gel al pizza almaya gittim gittiğimde siparişimi hazırladılar sonra bir başka siparişi hazırladıklar. Sonrasında sipariş geldi o elindeki eldivenle bilgisayara dokunup sonra tekrar pizza hazırladılar. Tezgaha dolaba malzemeye her yere değiyordu o eldiven. Tartışmamak için pizzamı aldım parasını ödedim ve en yakınçöpkutusuna attım. Bir daha da Asla Pizza Hut'dan pizza yemem.
Bugün Florya Pizza Hut'dan gel al pizza almaya gittim gittiğimde siparişimi hazırladılar sonra bir başka siparişi hazırladıklar. Sonrasında sipariş geldi o elindeki eldivenle bilgisayara dokunup sonra tekrar pizza hazırladılar. Tezgaha dolaba malzemeye her yere değiyordu o eldiven. Tartışmamak için pizzamı aldım parasını ödedim ve en yakın çöp kutusuna attım. Bir daha da Asla Pizza Hut'dan pizza yemem.