14 Kasım 10:43

Pier Cardin Home şikayet var
Sipariş numarası PCH672349 ile PCH597610 olan yorgan ve yastık ürünlerini ekte de göreceğiniz gibi 30 Ekim ve 31 Ekim 2024 tarihinde sipariş verdim. Firmaya Pier Cardin diye koşulsuz güvendik, hata ettik. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen yoğunluk var, lojistiğe bilgi verildi, yarın kargoya verilecek şeklinde yanıt aldım. Özel durumu da bildirmeme rağmen 14 gün oyalandım. 13.11.24 tarihinde tesadüfen mesajlarıma bakarken Sürat Kargo'dan gelen mesaj dikkatimi çekti. Mesajın içeriğine baktığımda, biraz araştırınca firma ürünü göndermiş, pazartesi günü ürün dağıtıma çıkmış, firmanın bundan haberi yok. Ertesi gün firmayı aradığımda, 14.11.24 tarihinde ürünlerin daha yeni kargoya verildiği bilgisi verildi. Aynı gün Pier Cardin'den gelen mailde ürün kargoya verilmiş deniyor, MNG Kargo takip numarasını girdiğimde ise böyle bir ürün olmadığına dair MNG Kargo'nun sitesinden uyarı aldım. Bunlar üst üste gelince acaba dedim, dallandırılıyor muyum? Hemen internetten firmayı araştırdığımda 361 şikayetin olduğunu ve hepsinde de aynı sorundan kaynaklandığını gördüm. İnsanları güvenilen bir markanın çatısı altında oyalamak, güvenini kötüye kullanmak, iyi niyetini suistimal etmek ve biz müşterilerinizi paramızla mağdur etmek sizlere yakışmadı. Anlamadığım kısım, bir ürünün kargoya verilip gönderilmesi nasıl 2 hafta sürüyor? Biri bana bunu açıklasın lütfen. Elinizde, stoğunuzda ürün yok ise neden kampanya yapıp satışa koyuyorsunuz? Buradaki amaç müşterilerinizi gerçekten mağdur etmek mi? Satışa koyduğunuz ürünü kargolayacak yeterli bir ekipman, personel ve lojistiğiniz yok ise Pier Cardin markası altında neden bunun taşeronluğunu yapıyorsunuz? Hepsinden önemlisi, bu mağduriyeti yaşattığınız, markaya olan güvenini sarstığınız müşterilerinize kendinizi nasıl affettireceksiniz?

14 Kasım 10:31

Pier cardin Home şikayet var sipariş numarası PCH672349 ile PCH597610 olan yorgan ve yastık ürünlerini ekte de göreceğiniz GİB 30 Ekim ve 31 Ekim 2024 tarihinde sipariş geçildi. Firma ürünü Pier cardin diye koşulsuz güvendik hata ettik. Müşteri hizmetlerini defalarca aramaya rağmen yoğunluk var, lojistiğe bilgi verildi yarın kargoya verilecek şeklinde, özel durumu da bildirmemize rağmen 14 gün oyalandım. 13.11.24 tarihinde tesadüfen mesajlarıma bakarken Sürat Kargo'dan gelen mesaj dikkatimi çekti. Mesajın içeriğinde girdiğimde biraz araştırınca firma ürünü göndermiş pazartesi günü, ürün dağıtıma çıkmış firmanın bundan haberi yoktur. Ertesi gün Firmayı aradığımda 14.11.24 tarihinde ürünler daha yeni kargoya verildiğini bilgisi verildi. Aynı gün Pier Cardin'den gelen mail'de ürün kargoya verilmiş mailde MNG Kargo takip numarası girdiğimde ise böyle bir ürün olmadığına dair MNG Kargo'nun sitesinden uyarı aldım. Hemen internetten firmayı araştırdığımda 361 şikayetin olduğunu ve hepsinde de aynı sorundan kaynaklandığını gördüm. İnsanları güvenilen bir markanın çatısı altında oyalamak, güvenini kötüye kullanmak, iyi niyetini su istimal etmek ve biz müşterilerinizi paramızla mağdur etmek sizlere yakışmadı. Anlamadığım kısım bir ürünün kargoya verilip gönderilmesi nasıl 2 hafta sürüyor biri bana bunu açıklasın lütfen...? Elinizde, stoğunuzda ürün yok ise neden kampanya yapıp satışa koyuyorsunuz? Buradaki amaç müşterilerinizi gerçekten mağdur etmek mi? Satışa koyduğunuz ürünü kargolayacak yeterli bir ekipman, personel ve lojistiğiniz yok ise Pier Cardin markası altında neden bunun taşeronluğu yapıyorsunuz? Hepsinden önemlisi bu mağduriyeti yaşattığınız, markaya olan güvenini sarstığınız müşterilerinize kendinizi nasıl affettireceksiniz?

Pier Cardin Home'dan Sipariş Gecikmesi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Habibe