Pierre Cardin Giyim Pierre Cardin Ürüne Zam Yaptığı İçin Sipariş Edilen Ürünü İptal Ediyor

25 Haziran 10:35
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Pierre Cardin arayarak ve sonrasında hediye çeki tanımlayarak sorunu gidermiştir. İlgi alaka için teşekkür eder bir daha böyle bir sorun yaşamamayı dilerim.”

Pierre Cardin online mağazasından siparişini vermiş olduğum 'G021GL003.000.1886277. VR046' kodlu ürün bugün gelen mail üzerine iptal edildiği bilgisi 'ürün tedarik edilemedi' bahanesi ile bildirilmiştir. Fakat şu an online mağazada aynı şekilde, benim aldığım fiyattan daha yüksek bir rakama bulunmaktadır. Benim aldığımda fiyat biraz daha uygundu ve şu an fiyata zam yapılmış, benim siparişim de bu yüzden haksız yere iptal edilmiştir.

Burak
26 Haziran 18:41