Pidosan PVC ile ilgili

Yetiş sonuçtan memnun

Pidosan PVC Pencere Sorunu

Yetiş 16 Şubat 2022 02:01
Yetiş'in Teşekkür Mesajı
“Markanın arkasında durdukları için teşekkürler”

Kullandığım en kötü PVC sistemi. Bu kadar mı ses hava alır bir pencere. Bir pencerede sorun olur da anlarım ama bütün odaların pencereleri aynı. 5 ay önce sıfır aldığım site dairesi pencereleri bu. Çelik kapı kolu da Pidosan oda sorunlu. Pidosan teknik ekip gelip yaptı ama sorun aynı devam ediyor. Kalite bu kadar mı kötü olur. Pencere kolları bile tam kapanmıyor.

Pidosan PVC Logo
Pidosan PVC16 Şubat 2022 10:19
Yetiş18 Şubat 2022 22:41

Pidosan ekibine teşekkürler ediyorum. Hemen ertesi gün gelip ilgilendiler. Markanın arkasında durdular. Sorunlarım kısmen çözüldü.

Yetiş20 Şubat 2022 16:10

Markanın arkasında durdukları için teşekkürler

6 gün önce

Pidosan PVC Ankara Pidosan Fabrikasından Alınan Rehau Doğramalarında Problemler

Ankara Pidosan fabrikasından Rehau doğrama taktırdık. Camlardan birisi kendi kendine çatladı, ayrıca doğramalardan (dünyanın en iyisi denmesine rağmen 80 lik Rehau 3 cam) inanılmaz rüzgar giriyor. Fabrikayı aylardır arıyorum, bayii zaten ilgilenmiyor.  Fabrikadan bir müdüre ulaştım, o kişide montaj...

06 Şubat

Esertepe Pidosan PVC Kimse İlgilenmiyor!

Etlik Esertepe salı pazarında inerken Pidosan kimse ilgilenmiyor yaptığı işçilik hiç iyi değil işini iyi biliyor yalan dolan ben yaptırdım çok pişman oldum 10 kere çağırdım bir kere 2 kere geldi hiçbir şey yapmadı aldığı parayı nasıl yiyecek bilemedim.

18 Ocak

Pidosan PVC Ev Camları Kötü

Ankara'da evimizin bütün camlarını bu firmaya yaptırdık ve çok fazla para verip iyisi olsun diye düşünürken camların hepsi hava alıyor camların içi buğu yaptı çok kötü duruyor ve cam aralarından soğuk geliyor aradığımızda hiçbir muhatap bulamıyoruz ne yazık ki.

18 Ocak

videoplayer-icon

Villalara yaptırdığımız pencere kapı doğramaları Pidosan marka olup, kapama kolları nizami çalışmamakta, kilit sistemi aynı şekilde... Açıkçası bu markayı tercih etmenin pişmanlığını yaşıyoruz, camlardan sürekli soğuk hava içeri giriyor, kapatmak için resmen kapı ile mücadele vermek zorunda kalıyoru...

28 Aralık 2022

Pidosan Pvc Pidosan Cam Ve Balkon Sorunu

Van'da 13 villa projemiz için tüm cam, sürgü sistemleri Pidosan firmasından kullandık, çamlarımız hava alıyor, kilitler bozuk, kollar kapanmıyor. Çözüm üreten yok. Bir senedir çözüm üretmelerini bekliyoruz ama pek umudumuz yok, yazık bu firmaya ki bizi mağdur ve mahcup etti.

• profile
  • profile