Pi Network Uygulama Hatası Yüzünden O Kadar Emeğim Heba Oldu

20 Haziran 2023 22:05

Merhaba Pi Network uygulamasını yükledim ve kazıyordum. Telefon numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Daha sonra uygulama üzerinden numaramı güncelleyemedim. Birçok kez denememe ve talep oluşturmama rağmen Facebook'u zaten kapatmıştım. Daha sonra da telefonum bozuldu. Şimdi tekrar uygulamayı indirdim ama hesabıma giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Mail adresim güncel ama onunla da uygulamaya giremiyorum. O kadar emeğim boşa gidiyor.

Yorumlar (6)

Eren
Eren

Uygulamada profil kısmında telefon numarası yazan yerin yanında ( change ) butonu koymuşlar, yani telefon numarasını güncelle manasında, bu güncellemeyi yaparken de yüz doğrulaması isteniyormuş herhalde, siz yine de önce iyice bir araştırın sonra numarayı güncelleyin.

Süleyman
Süleyman

Aynı durum bende de var eski hesabıma erişim sağlayamıyorum numaram değiştiği için

Yakup
Yakup

3 yıldır kazım yapıyorum bir çok konuya hakimim elimden geldiğince yardımcı olurum. Pi coini hep birlikte daha popüler yapmamız lazım. Mail adresimi ve Instagram kullanıcı adımı bırakıyorum iletişime geçerseniz yardımcı olurum. [email protected] insta: yakup. Krks_

Yılmaz
Yılmaz

Merhaba Beyza, giriş yaparken eski numaranı gir, SMS bs onay kodu istemiyor zaten, şifreni de unuttuysan mail adresin var zaten, Benim de numaram değişti ve eski numaram ile giriş yaptım.

Beyza
Beyza

Kod istiyor giriş yapamadım

Atakan
Atakan

Eski numarayı kullanmak da bir yöntem. Bunun haricinde, şifrenizi unuttuğunuzda şifre değiştirme yolunu görsel olarak paylaştım. Başarılar.

03 Mart 2025 22:00

26 Mart 2025 01:17
Musa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2025 00:14
pi-network-hesabimda-numara-guncellemesi-icin-destek-bulamiyorum-5.jpg