26 Haziran 2023 11:205.550

08.04.2022'de Antalya Teknosa mağazasından marka ismine güvenerek en son çıkan Philips marka televizyon satın aldım. (Philips The One 75PUS8506/12). Bir yıl olmadan televizyonun ekranının kenarlarında kararmalar oluştu. Daha sonra orta kısımda büyük yuvarlak şekilde kararmalar başladı. Bu kararmalar gün geçtikçe orta kısmı ve kenarları tamamen kaplamaya başladı. Müşteri hizmetlerinden garanti kapsamında servis talebinde bulundum. Antalya'daki Philips yetkili servisi Necmi Elektronikten aradılar. Sorunumu anlattım ve bu tür televizyonlarda sürekli karşılaşılan bir durum olduğu ve servise verildiğinde 15-20 iş günü tamir süresi olacağını tekrarlanabilir olacağından sizi rahatsız etmiyorsa garanti süresinin 2024 yılında sona erdiği için garanti süresi bitimine yakın alalım denildi. Daha sonra televizyondaki kararmalar o kadar rahatsız edici bir hal aldı ki mecburen servise göndermek zorunda kaldım. Şimdi sorunum bilinen marka ve son çıkan televizyona o günün en iyi tutarını ödeyerek aldığım televizyon bir yıl olmadan ekranında kararmalar başlıyor ve bu sorunun kronik olduğunu, tekrarlanabileceğini teknik servis ekibi dahil biliyor.

Televizyon sürekli donuyor, uygulamaları açmıyor, açarsa da kapatmıyor. Bu sorunum ekranda probleminde daha hafif kaldı. Bu demek oluyor ki 15-20 iş günü televizyonum tamir görecek (Panel değişimi) ve bir yıl olmadan tekrar aynı sorun ile karşılaşabilirim. Bu süre içerisinde garanti süresi de bitecek, tekrar tekrar televizyonu servise göndermek zorunda kalacağım. Yıllardır LG marka TV kullandım bu sorunlar ile hiç karşılaşmadım. Televizyonun acilen değişim yapılmasını talep ediyorum. İade istemiyorum çünkü aldığım tarihteki tutar ile şu an ki tarih arasında aynı marka veya farklı markaların tutarları iki katına çıktı. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Eğer sorunum çözülmez ise Tüketici Hakem Heyeti dahil gerekli mercilere başvuracağımı bilin. İvedilikle cevabınızı bekliyorum.

26 Haziran 2023 11:36 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

26 Haziran 2023 15:43

Değişim konusuyla ilgili olarak bir yıl içinde 3-4-5 kezden bahsediyorsunuz. Satmış olduğunuz ürünün arkasında durun ki alalı bir yıl olmuş 75 inç ekran televizyonun panel değişimi veya sökülüp takılmasından bahsediyoruz. Ekran siyah leke gibi kararma sorununun kronik olduğunu yetkili servisten çalışanlarına kadar biliyor. Aynı yıl içinde sorun tekrarlanırsa 15-20 gün servise göndereceksem bu ürünü ben sadece 9-10 ay mı kullanacağım. Ürünün dış görüntüsü sağlam ve bir tane çizik olmadan gönderdim. İnşallah aynı şekilde alırım. Philips ürünlerini tercih ettiğim için pişmanım.

25 Ekim 2024 19:187.288

Teknosa mağazasından satın aldığım Philips The One 58PUS8505 TV, kurulum aşamasında ana kartı yandığı söylenerek değişim...

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Philips TelevizyondaSinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih

Gözde
Philips 50pus8007 TV Panel Arızası

Philips 50pus8007 TVPanel Arızası

Hakan
Philips TV Logoda Kalıyor Ve Açılmıyor!

Philips TV LogodaKalıyor Ve Açılmıyor!

Hüsamettin

Öne ÇıkanKonular