Philips TV ile ilgili

58PUS Philips TV Ekran Sorunu

Serkan
Serkan 01 Nisan 05:06
videoplayer-icon

Merhaba, şubat 2023 tarihinde 58pus model Philips televizyon aldım. Aldığım günden beri sürekli ekran gidip mavi ®, kırmızı, beyaz ekran dönüp duruyor. Servis geldi fakat onlarda sorunu anlayamadılar. Benzer sorunları yaşaya başkalarını gördüm. Acaba sorunu nasıl çözümlendi?

Philips TV Logo
Philips TV01 Nisan 11:02
Televizyon Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

16 Eylül 2022

Philips TV 55PUS7600/12 Arıza Ve Donma Sorunu!

videoplayer-icon

2016 sonlarında aldığım Philips 55PUS7600/12 TV aldığım günden beri zaman zaman donuyordu. Fişini çekip bir süre bekleyip tekrar takınca düzeliyordu. Şimdiye kadar bu şekilde idare ettik. Birkaç gün önce görüntü gitti. Sadece düz renk gösteriyordu, belli aralıklarla kırmızı yeşil mavi beyaz gibi. Se...

• profile
  • profile
2 Destekçi
3 hafta önce

Philips TV Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor, Açılmıyor.

Philips televizyon akşam yatarken kapattık sabah geldiğimizde kırmızı ışık yanıp sönüyor. Fişini çekip belirli bir süre bekleyip tekrar taktım fakat düzelmedi bu işlemi 3-4 kez yaptım. Sanırım televizyon kendini koruma moduna almış ama çok saçma çıkartıyoruz bu moddan.

07 Nisan

Philips TV Philips 37pfl46/06 Arıza

37pfl4606h/12 2-3 dakikada bir kapanıyor kırmızı ışık yanmıyor ve kumandadan açılmıyor sadece güç kablosunu çıkartıp taktığımızda televizyon açılıyor sonrasında aynı süre geçtikten sonra yine kapanıyor sorunumun çözülmesi için gereken desteğin verilmesini talep ediyorum

03 Mart

Philips Televizyon Kırmız Işık

Philips televizyon akşam yatarken kapattık sabah geldiğimizde kırmızı ışık yanıp sönüyor. Fişini çekip belirli bir süre bekleyip tekrar taktım fakat düzelmedi bu işlemi 3-4 kez yaptım. Sanırım televizyon kendini koruma moduna alıyormuş ama çok saçma çıkartıyoruz bu moddan.