Philips Robot Süpürgenin Bitmeyen Sorunları Ve Mağduriyet

13 Aralık 2024 01:58

Merhabalar, nişanlım 14 Şubat'ta hediye olarak Philips 3000 HomeRun'u almış. Fakat aldığı günden beri sorunları bitmedi. İlk olarak lazer sensörü hatası verdi ve garantiye gönderdim. Garantide de kronik bir sorun olduğunu söyleyip anakartı değiştirdiler. Şimdi ise harita sürekli kendini sıfırlıyor, sürekli haritalandırma yapmak zorundayım. Bir yerde masa ya da koltuk kenarı gibi bir engel olsa bile her Allah'ın günü aynı yerlere kapı vs. çarpıyor. Misafir odası koltuk takımım sıfırdı, çarpa çarpa boyalarını döktü. Sürekli sıkışıyor her yere, mopu da güzel değil, sadece su döküyor gezerek. Şu anda üretimden de kalkmış, yedek parça bulamıyorum. Ürün ise kronik sıkıntılarından dolayı üretimi durdurulmuş. E, ürün sorunluysa biz alanların suçu ne? Bir süpürge dünya para, resmen param çöp. Ben paramı iade istiyorum ya da değişim talep ediyorum. Hatalı üretilen bir serinin bedelini neden çekiyorum? Yardımınızı bekliyorum.

13 Aralık 2024 17:23 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgi Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

14 Aralık 2024 14:52

Sevgi Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Homerun 3000: Yüksek Fiyat, Sürekli Arıza, Hayal Kırıklığı

16 Ocak 21:38
Philips Homerun 3000: Yüksek Fiyat, Sürekli Arıza, Hayal Kırıklığı
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Homerun 3000 Serisi Robot Süpürge Kullanım Sorunları

16 Kasım 2024 20:26

PHILIPS Ev Aletleri Philips Homerun 3000 Pişmanlığı.

14 Ağustos 2024 17:15
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Sürekli Arızalanan Robot Süpürgeye Çözüm Ve Değişim Talebim Reddedildi!

29 Ekim 08:27
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri