Philips Ev Aletleri Philips Homerun 7000 Robot Süpürge İade Talebi

19 Temmuz 2023 10:28

Philips ® homerun 7000 serisi Aqua ıslak-kuru robot süpürgeyi 26 Mayıs 2023 tarihinde satın aldık. İlk kurulum esnasında süpürdü ve toz hanesi doldu. Sonra tekrar süpürge işlemi başlattık olmadı. Biz ayarlarında bir yanlışlık vardır diye sorun etmedik. Daha sonrasında süpürge işlemi yapmasına rağmen toz haznesinin boş olduğunu fark ettik ve müşteri hizmetlerini aradık. Ayarlarını kontrol etmemizi belki süpürme alanının seçili olmadığını söyledi onları kontrol ettik bir problem görünmüyordu tekrar müşteri hizmetlerine süpürme yaparken çekişinin az ve tozları saçtığını, halı geçişlerinde toz bıraktığını söyledik ve bizi servise yönlerdi. 13/07/2023 de servise teslim ettik ve bugün 19/07/2023 yedek parça şeklinde mesaj geldi. Yeni alınmış ve 2 kere kullanılmış bir ürünün yedek parça değişimi nasıl olur anlamadım kusurlu ürünün satışı yapılmış servise yedek parça değişimini istemediğimi ilettim. Kusurlu ürün sattıkları ve başka alıcılarında benzer şikayeti yaşadığından bu serinin problemli olduğunu düşünüyorum. Ürünün iadesini talep ediyorum. Bu konudaki mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Bununla ilgili sorun çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kalacağım.

21 Temmuz 2023 14:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınız için bayiden değişim formu düzenlenecek olup ilgili form ve cihazınız siz değerli tüketicimize teslim edilecektir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Fatih sonuçtan memnun

Fatih
02 Ocak 2024 14:39
Katerina sonuçtan çok memnun

Philips Homerun 7000 Aqua Islak Kuru Robot Süpürge

Katerina
25 Eylül 2023 12:48
"Tüm problem halloldu hem servisin hem genel merkezin tutumu yapıcıydı. Philips müşteri memnuniyetini önemsediğini gösterdi. Teşekkürler."
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
24 Eylül 2023 23:40