Songül sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Blender Çırpma Teli Kırıldı: Garanti Kapsamında Sorunlar

13 Temmuz 2024 01:14

Philips marka blenderimin çırpma teli kırıldı garantisi olmasına rağmen hiçbir şekilde karşılamıyor gerçekten bu markaya yakışmayan servisleri var ve parçalar çok pahalı Denizlide. Philips pişmanlık oldu. Ben de... Bütün ürünlerim Philips ama bir daha alır mıyım tabii ki hayır

13 Temmuz 2024 00:55

Philips marka blenderimin çırpma teli kırıldı garantisi olmasına rağmen hiçbir şekilde karşılamıyor gerçekten bu markaya yakışmayan servisleri var ve parçalar çok pahalı Denizlide. Benim bütün elektronik eşyalarım Philips ama garanti ve servis gerçekten vasat bir daha asla almam kullanmam garanti ne is yarıyor anlamıyorum

16 Temmuz 2024 16:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu belirtmek isterim. Cihazlarda oluşan yanma, yırtılma , kırılma, ezilme gibi deforme durumları kullanıcının kullanım şekline bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile bu gibi durumlar garanti kapsamı içerisinde işlem görmemektedir. Servislerimiz tarafından ücretli tamirat veya parça değişimi gerçekleşmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Dt. sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 13:36

08 Kasım 2023 21:57

27 Eylül 2023 17:03
Kıymet sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 14:32
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri