Arzu sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 18:23

Merhabalar. Philips 9252 markalı Airfryer ürününü aldıktan çok kısa bir süre sonra sağlığı tehdit eden soyulma, sökülme ve yıpranmalar meydana geldi. Ürün üzerinde bulaşık teli ve benzeri yapısına zarar verebilecek materyaller kullanılmadı. Müşteri hizmetlerini arayarak yaşadığım sorunu aktarmama rağmen, o parçaların garanti kapsamına girmediğini ve ücretli olarak tedarik edebileceklerini ifade ettiler. Oysaki teflonun kalitesiz olduğunu ve Philips markasının bu durumda tüketicileri mağdur ettiğini düşünüyorum. Müşteri hizmetlerinin ilgisiz ve alakasız tutumu beni fazlasıyla üzdü. Yağlı kağıt kullanmama rağmen soyulma ve sökülme seviyesinin artması nedeniyle, ürünün başka bir markayla değişimini veya ürünün şimdiki değerine eşit bir para iadesi yapılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmaması durumunda haklarımı sonuna kadar arayacağımı ve konuyu ilgili makamlara dava olarak taşıyacağımı belirtmek isterim.

20 Mayıs 2024 14:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Arzu
20 Mayıs 2024 15:25

Eğer üretmiş olduğunuz ürünün teflon kalitesi yüksek olsaydı bu şekilde aşınma olmazdı 7 senedir kullandığım teflon tavamda neden birtane çizik yok sorarım bu şekilde tüketici hatasıdır deyip kenara çekilmek bir marka olarak size hiç yakışmadı ben gerekli hakkımı gerekli mercilerde arayacağım buradan size mağduriyetimi bildirmek bile zaman kaybı imiş

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 15:44
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer İç Kazanın Kaplaması Çok Kalitesiz.
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer İç Kazanın Kaplaması Çok Kalitesiz.

Philips Airfryer Yedek Parça Temininde Sorun Ve Mağduriyet

30 Ağustos 02:00