Philips Ev Aletleri Göztepe Yetkili Servisi Fahiş Kablo Fiyatı

07 Kasım 2023 12:04

Göztepe Philips teknik servis servis güncel satış fiyatı 2349 TL olan Airfryer 'ın sadece kablo değişimi için 980 TL istiyor. Kablo çalışır halde, sadece kablonun dışında yanık olduğu için güvenlik amaçlı kablonun değiştirilmesini talep ettim. Sadece onların tedarik ettiği, aslında çok makul olması gerekirken fahiş fiyata satılan bu kabloyu beni almamak zorunda bırakarak ürünü asla kullanmayacağımı, daha yüksek bedel ödeyip başka marka havalı fritöz alacağımı, teknik servisin daha iyi çalışan bir firmaya yöneleceğimi bu durumdan dolayı da Philips'ten şikayetçi olduğumu belirtirim.

07 Kasım 2023 13:59

Markanın sosyal medyasıyla görüştüm. Bana telefonda verilen 980 TL'lik rakamı Instagram hesaplarındaki yetkili 840 TL'ye revize etti. Ürün fiyatının 3'te 1'lik kısmının müşteriden sadece kablo değişimi için talep edilmesi haksız bir taleptir. Bir daha Philips kullanmayacağım.

10 Kasım 2023 13:05 (Şikayetten 3 gün sonra)
10 Kasım 2023 13:07

Firma burada; "Bizden yaptırmaya mecbursunuz, istediğimiz kadar kar ekleriz, bu da kanuna uygun" diyor yani. Teşekkür ederim. Diğer kullanıcıların bu hataya düşmemesi dileğiyle.

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2023 16:17
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 16:29

11 Kasım 2024 16:12