Sinem sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2023 14:15

Philips gc9540 buhar kazanlı ütümün su tankı kırıldı. Günlerdir bulunduğum ildeki Philips yetkili servislerin hepsine uğradım. Ürünün üretiminin olmadığını, bu yüzden yedek parçasının bulunmadığını söylüyorlar. Bu durumda sağlam ütüyü atmam mı gerekiyor? Piyasadaki birçok ürüne göre daha pahalı aldığım ütüyü, yedek parçası yok yapabileceğimiz bir şey yok diyerek başlarından salmak hiç hoş değil. Bir müşteri olarak mağdur durumda olduğumu belirtmek isterim...

27 Şubat 2023 16:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Merkez depomuzda detaylı araştırmaları yapıyoruz. Kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

27 Şubat 2023 17:28

Sayın A., Ütünüzde yer alan üretim seri numarasını iletirseniz memnun oluruz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Sinem
13 Mart 2023 15:09

Type gc 9545/02/bir NL9206AD-4 drachten

Sinem
31 Mart 2023 09:54

Type gc 9545/02/bir NL9206AD-4 drachten

Ömer

Philips gc 9545 ütü şu tankını bulamıyorum. Philips yetkili servislerinde yok. Yardımcı olur musunuz?

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri