24 Ocak 2014

Philips 37 Gün Tamir Süresi Oldu Ürün Değişmiyor!

30.07.2013 tarihinde Philips FC7020 Steam Plus Buharlı Temizleyici aldım. İkinci defa arıza yaptığında 17.12.2013 tarihinde servise verdim. 1 ay geçtikten sonra tamir süresinin en fazla 30 gün olduğunu belirtip Philips tüketici danışma hattını aradım.

Bana gerekli bilgileri alıp daha sonra geri döneceklerini söylediler. 36 gün sonra servisten arayarak ürününüzü alabilirsiniz dediler. Bugün servise gittim tamir süresinin maksimum 30 gün olduğunu belirterek ürünü almayacağımı yenisiyle değiştirilmesini istedim. Yetkili kişinin şuan burada olmadığını söylediler. Tüketici hakları kanuna göre ürünün yenisiyle değiştirilmesini istiyorum.

Nuran 682 Okunma

Cevaplar

  • Nuran 27 Ocak 2014

    17.12.2013 tarihinde Adonis Eletronik isimli servisinize Philips FC7020 Steam Plus Buharlı temizleyiciyi AS0001195 Form numarası ile teslim ettim. Tüketiciyi koruma yasasına göre maksimum 20 iş günü süresinde tamir edilmeyen ürünün yenisiyle değiştirilmesi gerekmektedir. 32. günde tüketici danışma hattını arayıp bu kadar süre geçti niye süpürge tamir edilmiyor dediğimde parça yurt dışından geldiği için dediler. 36. günde arayıp ürünü teslim alabilirsiniz dediler. Ben servise gidip bu ürünü almak istemediğimi yenisini istediğimi servise ve tüketici danışma hattına ilettim. Tüketici danışma hattını birkaç kez aramama rağmen bilgilerinizi alalım konuyu yetkili kişilere danışıp biz sizi telefon ile arayacağız dediler. Bana daha sonra ürününüz tamir edilmiştir.Değişim hakkınız bulunmmaktadır diye mesaj gönderiyorsunuz. Ben kanunların bana verdiği süre içinde tamir edilmeyen ürünün yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Ben yurt dışı sermayeli sadece Bursa'da bulunan fabrikasında 6000 kişinin çalıştığı büyük bir şirkette çalışmaktayım. Bu rezaletinizi işyerinde ki mail adresimden arkdaşlarıma memnuniyetle göndereceğimden emin olabilirsiniz. Ayrıca tüketici danışma hattınız koca bir sıfır. Ürün sorumluluğu bilginiz kocaman bir sıfır.

  • Nuran 25 Ocak 2014

    Adonis elektronik adlı servisinize 17.12.2013 tarihinde cihazı bıraktım. Benim derdim servis ile değil sadece tüketici memnuniyeti gütmeyen firmanızla

  • Nuran 25 Ocak 2014

    Tüketici Kanununa göre 20 iş günü içerisinde tamir yapılmayan ürünün yenisiyle değişmesi gerekirken size iki defa telefonla bilgi verdi. Bana yedek parçanın yurt dışından geldiğini böyle problem olabileceğini söylediler. Ben de yabancı bir şirkette çalışmaktayım bir ürünün yurtdışından kaç saatte geldiğini çok iyi biliyorum.Ürün sorumluluğu konusunda servis çalışanlarınız ve tüketici danışma hattı çalışanlarınız çok bilgisiz. Bana ürününüz tamir edildi. Servisten ürünü alabilirsiniz dediniz. Ben ürünün yenisiyle değiştirilmesini istiyorum.

  • Philips Temsilcisi24 Ocak 2014

    Sayin Erdem, Sikayetvar.com sitesine iletmis oldugunuz probleminiz tarafimiza ulasmistir. Bu konu hakkinda hangi servisle irtibata geçtiğinizi lutfen tarafimiza iletiniz.Bu bilgileri bize iletirseniz size daha çabuk yardimci olabilecegimizi dusunuyoruz. Sorununuzu zamaninda cozumleyebilmemiz icin bize probleminizi detaylı olarak bildirmenizi rica ederiz. Her turlu soru ve sorununuzda size yardimci olmaktan mutluluk duyariz. Bİlgilerinize Saygilarimizla Turk Philips T. A.S. Tuketici Danısma Merkezi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön