Uzun Parliament Tütün Kalitesizliği!

Burak
19 Ağustos

Parliament Philip Morris 25 yıldır içiyorum böyle rezillik görmedim. Odun çıkıyor. Tadı eski mavi ® paketlerle alakası hiç yok felaket öksürük ve gırtlakta yanma aşırı tıkama yapıyor kaçak sigaralar gibi aynı bir keyfimiz sigara var yeter artık düzeltilsin gerekli birimler acilen konu ile alakalı şikayetlerimizi kayda alsınlar.

Philip Morris Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 7 sa 46 dk
Philip Morris Logo
21 Ağustos 11:57

Philip Morris Marlboro Red Long Uzun Klasik

Özgür
13 Ağustos

Marlboro red long (uzun kırmızı klasik) tadı değişti. Eskisiyle alakası kalmadı. Lütfen kaliteyi düzeltir misiniz. Kalite olsun.

Philip Morris Marlboro Touch Blue Kalitesizleşti

Acerhan
29 Temmuz

1 yıldır içtiğim Marlboro Touch blue son 1 haftadır inanılmaz değişiklik söz konusu sigaranın boğaza vuruşunda aşırı derece azaltılmış içinden uzun uzun saplar çıkıyor. Lütfen eski tütüne dönüş yapar mısınız? Çok fazla insan vazgeçti şu anda başka markalara yöneldi

Fatih
18 Temmuz

Marlboro Edge blue sigarada içinde odun parçaları var uzun zamandır gerçekten kalite inanılmaz düştü yetkililer lütfen kaliteyi eski haline getirin. Hele ki günün ilk sigarasına denk geldi mi resmen öfke patlaması yaşatıyor. Hadi önce de zam yapamıyordunuz, artık zammınızı da yaptınız lütfen kalitey...

Murattı Rossa Sigara Markasının Değişmesi

Emre
22 Haziran

Murattı rossa marka sigaranın içerisinde uzun çöp çıkıyor. Tütün yaprağının orta sert kısmı diye tahmin ediyorum ve paketten 1-2 adet sigara yanmıyor. İçerken insanı yoruyor eski kalitesini yitirdi. Paketlerin toplanıp incelenmesi gerekiyor. Kalite olarak bildiğimiz muratti kalitesini bırakmış

Göksel
04 Haziran

Parliament sigarasını uzun yıllar içtim. Eskiden içimi güzel bir sigaraydı. Agua blue slims sigarası içiyorum. Hayatımda böyle bir kötü bir sigara içmedim. Sigaranın içinden tütün sapları, çok acı genizi yakarca tat bırakıyor. Közü üstüme ve koltuklara defalarca düştü. Dışarıda satılan kaçak sigara ...

0 Yorum

Philip Morris Şikayetvar üye markasıdır