Marlboro Roll 50 Tütün

Philips Morris 30 Ocak ta Çanakkale de bir büfeden aldığım sigara yarısı boş cıktı. Marlboro Edge blue sigaranın yarısı boş sarma sigara gibi Marlboro ya bu yakışmadı. 34 TL verip yarısı boş sigara aldım. Marlboro nun hatasını telafi etmesini istiyorum. Hatalı ürünü inceleme için yollayabilirim
Merhaba çok uzun yıllardır Marlboro kullanıyorum. Son bir yıldır sürekli içinden ince dal parçaları gibi şeyler çıkıyor ve tadı da gün geçtikçe daha kötüye gidiyor. Daha önceki sigaraların yanından bile geçemez içim olarak. Marlboro ya Kısa Marlboro soft içerek başlamıştım şimdiki sigaralar onun yan...
Philip Morris şirketinin ürettiği Marlboro Edge içiyorum iki gündür aldığım sigara paketlerinin yarısı yamuk sarılmış olarak çıkıyor. Paketten o kadar para verip bir de düzgün sigara çıkmıyor paketten nasıl bir iş bu anlayamıyorum. Bir inceleyip yardımcı olun.
Marlboro roll 50 paket içeriği inanılmaz derecede değişmiş durumda. Tütün kalitesi çok kötü ve kapkalın kıyım halinde çıkıyor. Neredeyse son 6 aydır tüketiyorum fakat son 2 aydır almış olduğum paketlerde sürekli bu sorunla karşılaşıyorum. Tütün elde sarılmaya müsait değil, kupkuru ve kalın kesim halinde geliyor. Normalde incecik çok güzel tadı ve aroması vardı. Fakat şu an o halinden eser yok. Piyasanın en güzel en kaliteli ürünüyken şu an çok kötü duruma gelmesinin sebebi nedir acaba. İvedi şekilde düzeltilmesini talep ediyorum