15 Ekim 2022

Peyman Çitliyo kara şimşek üzerinde ne son kullanma tarihi yazıyor. Ne parti numarası yazıyor. Ne de gramajı. Ürünün tadı bayat geldi. Paketin her yerini inceledim ama hiçbir yerinde son kullanma tarihi yazmıyor parti numarası ve de gramajı yazmıyor. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz.

Peyman Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 8 sa 43 dk
Peyman Logo
17 Ekim 2022 09:00

Değerli Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Peyman

Peyman Çitliyo Bayat Çekirdek Beni Üzdü

11 Haziran

Firmamızın ürünlerini her zaman severek tüketirim. Çitliyo çekirdeğinizin ise resmen hastasıyım. Yakın zamanda sanal market uygulamalarının birinden Çitliyo çekirdeğinizden aldım ve tadı korkunç çıktı maalesef. İki paket aldım tüketim tarihleri aynı ve daha tarihlerine var ama çekirdek resmen bayat ...

Peyman Bayatlamış Yumuşak Ve Rutubet Kokulu Çekirdek

06 Mayıs

05.05.2023 saat 20: 50 civarı Soğanlık Happy Center marketten aldığım Peyman Çitliyo 180 Gr bol tuzlu çekirdek açtığım an kötü bir koku geldi. Kapalı paket olmasına rağmen çekirdek yumuşak ve ciddi anlamda bayat kokuyordu. Ürünün alınıp incelenmesini talep ediyorum.

Peyman  Çekirdeğin İçi Boş Çıkıyor

25 Şubat

Peyman Çitliyo aldım,2 defa içi boş çıkıyor çoğunlukta, hiç yakışmadı! Para verip alıyoruz fakat boş kabuk. Mesaj attım fakat ilgilenen olmadı bu daha da ayıp! Teknoloji kullanmıyor mu bu firma? Makineleri doluyu, boşu ayıramıyor mu? Ayıp gerçekten.

Peyman Çekirdek İçinden Çıkan Odun Parçası

15 Kasım 2022

Çitliyo Kara Şimşek çekirdeği içinden çıkan odun parçası size yakışmadı lütfen daha dikkatli olunması gerektiğini çalışanlarınıza belirtmeniz gerekiyor çocuğum boğazı kaçtı zor çıkardık böyle bir iş olur mu firmanızın adını lekeliyorsunuz beklenilmeyen bir hareket

Peyman Çekirdek İçinden Çıkan Odun Parçası

0 Yorum