Peyman ile ilgili
  •   Çözüldü

Semih
Semih 26 Şubat 21:32
Peyman Paket İçerisinde Çıkan Yabancı Cisim

Peyman yer fıstıklı ve Bademli patlamış mısır aldım bu gece eve ® geldiğimde paketi açtım yemeye başladım bir süre sonra fark ettim ki paketin alt tarafında bilmediğim yumruk büyüklüğüne yakın bir şey çıktı üzerinde mısır parçaları ve erimiş badem gibi bir şeyler çıktı Peyman şirketinin bu durumu düzeltmesini bekliyorum.

Peyman Logo
Peyman27 Şubat 11:17

15 Aralık 2022

Peyman Paketin İçinden Çıkan Madde

Peyman nut z patlamış mısır fıstık badem aldım ve açtığımda içeriğinin her zaman aldığımdan daha az olduğunu gördüm. Ürünün içinden taş gibi sert ne olduğu belli olmayan bir şey çıktı. Peyman gibi bir markadan aldığım yiyecekte böyle bir şeyle karşılaşmak şaşırttı. Çıkan madde gramaj olarak fazla ol...

6 gün önce

Peyman Bahçeden Taşlı Kuru Üzüm

Bu yıl içerisinde belli dönemlerde aldığım Peyman bahçeden kuru üzümleri kumlu ve taşlı çıkıyor. Özensiz bir şekilde paketleniyor anlaşılan. Dişleriniz kırılabilir.

2 hafta önce

Peyman Kaju Acı Ve Sertti

Peymanın kaju ve kuru eriğini aldım. Kajunun içerisinde dişimi kıracak sertlikte ve acılıkta bir ürünle karşı karşıya kaldım! Bu kadar ücret verip yaşadığım mağduriyete bakın! Şaka gibi! Tarafımı acilen aramazsanız yasal haklarımı kullanacağım! Bu ekonomide bunu hak ediyorsunuz kaliteden kaçmakla.

2 hafta önce

Peyman Kuruyemiş Çekirdek Kalitesi

Peyman Bursa akuğur SKT 8 ay çekirdekler kokuyor bana rakibin çekirdeğini almamak için bir neden gösterin. Bin liralık ürün aldım rakiple karşılaştırdım bütün ürünleriniz hemen hemen ikinci kalite lütfen bana sizin ürününüzü almak için neden söyleyin.