Peyman Bozuk Ürün Ve Ağır Koku Sorunu!
Peyman kuruyemişten kuru erik aldım. Ürün bozuk, bugün iade edeceğim. Parti seri no: 2400065526. Aşırı ağır kokuyor ürün. Market rafları da kuruyemişi korumaya müsaitti aslında.
Kuzey Ege Otobanı'ndaki Opet'ten aldığım ve son kullanma tarihi 11.05.2025 olan Peyman Bahçeden beyaz leblebinin her dört tanesinden en az bir tanesi yenmeyecek kadar bayat ve sert. Peyman gibi bir markaya asla yakıştıramadım. Asla bir daha Peyman almayacağım.
Peyman kuruyemiş ara öğün çiğ karışık bayat çıkmasına rağmen sorun yok denildi. Paramın iade edilmesini beklerdim ya da telafi edilmesini. Ürünlerinin arkasında durmadılar. Müşteri temsilcisi arayıp uzun metin okudu resmen. Bana bir daha asla almam, aldırmam da.
Ya bir marka kendini bu kadar kötü ifade eder. Markaya güvenerek ürününü alıyorsunuz içi tam bir fiyasko. Kajuların yapış yapış olmasını mı, içinden karışık diye aldığınız ürünün Antep fıstığının birkaç tane çıkmasına mı, kuruyemişlerin kendinde geçmesi mi formlarının değişik ve kalitesiz olması mı ...
Ortaya karışık asorti kuruyemiş aldım fotoğrafında da içindekiler kısmında da Antep fıstığı yazıyor ama içerisinde bir adet bile Antep fıstığı yok. Bu nasıl bir şey? Çok fazla kuruyemiş alan birisi olarak bu markayı artık tercih etmeyeceğim hayal kırıklığı