Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Peyman ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sevda
Sevda 28 Aralık 2022 13:57
Peyman Çekirdekten Böcek Çıkması

3.5yasindaki kızım çekirdeği çok seviyor ilk kez peymanın çekirdeğini aldık almaz olaydım kocaman böcek çıktı. Ve kızım çok ağladı görünce bir daha Asla bu markayı kullanmayız ve etrafımdakilerede bu bilgiyi vereceğim asla alınmasın diye. Ben ilk kez karşılaştım böyle bir şeyle.

Peyman Logo
Peyman28 Aralık 2022 15:01

3 hafta önce
Elif'in Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Markalarının arkasındalar yardımcı olundu aradılar.teşekkürler”

Peyman Paketlenmiş Çekirdekten Çöp Çıktı

Peyman Çitliyo kara şimşek özensiz ayıklanmadan paketlenmiş içinden büyük büyük çöpler çıktı. Odun kuru yaprak gibi bir şey paketlenmiş çekirdekten hi...

25 Şubat

Peyman  Çekirdeğin İçi Boş Çıkıyor

Peyman Çitliyo aldım,2 defa içi boş çıkıyor çoğunlukta, hiç yakışmadı! Para verip alıyoruz fakat boş kabuk. Mesaj attım fakat ilgilenen olmadı bu daha da ayıp! Teknoloji kullanmıyor mu bu firma? Makineleri doluyu, boşu ayıramıyor mu? Ayıp gerçekten.

22 Aralık 2022

Peyman Çekirdeğin İçinden Odun Parçası Çıktı

Satın aldığımız olan kara şimşek çekirdeğin içinden ödün parçası çıktı. Sanırım Peyman yemek istersek dişlerimizi sigortalatmamız gerekecek. Aynı şeyi daha önceden de yaşadık ama dikkat edildiği filan yok koskoca firmaya yakışmayan şey bunlar.

15 Kasım 2022

Peyman Çekirdek İçinden Çıkan Odun Parçası

Çitliyo Kara Şimşek çekirdeği içinden çıkan odun parçası size yakışmadı lütfen daha dikkatli olunması gerektiğini çalışanlarınıza belirtmeniz gerekiyor çocuğum boğazı kaçtı zor çıkardık böyle bir iş olur mu firmanızın adını lekeliyorsunuz beklenilmeyen bir hareket

Peyman Çekirdek İçinden Çıkan Odun Parçası