Peyman Bahçeden Taşlı Kuru Üzüm

22 Mayıs

Bu yıl içerisinde belli dönemlerde aldığım Peyman bahçeden kuru üzümleri kumlu ve taşlı çıkıyor. Özensiz bir şekilde paketleniyor anlaşılan. Dişleriniz kırılabilir.

Peyman Logo
23 Mayıs 09:02

Değerli Tüketicimiz, Şikayetiniz ile ilgili sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Peyman

Peyman Ürün Ambalajı Daha Detaylı Olmalı

3 gün önce

Merhaba Bahçeden ürünün klasik çig çerezde Raw nuts mix' ifadesi var fakat neden karışımının oranları arka etiket de verilmedi hangi ürünlerden yüzde kaç oranında gibi tüketici olarak bunu bilmek isterim lütfen ambalajları bu şekilde düzenleyin. Müşteri için daha açıklayıcı olur. Sevgiler

2 hafta önce

Peyman kuruyemiş markasından aldığım gün kurusunun son kullanma tarihi 06.03.2024 ancak içerisinden kurt çıktı. Ürünü 1 hafta önce aldım ve raf ömrü henüz tamamlanmamış olmasına rağmen kurt çıkması korkunç. Sürekli bakarak yeme alışkanlığım olduğu için fark edebildim.

Peyman Shop'tan Yaşadığım Sorun

3 hafta önce

Yaklaşık 1 ay önce Peyman Shop online sitesinden 1 kilo ceviz siparişi verdim. Müşteri hizmetleri beni arayarak ürün stoklarımızda olmadığını ve paranızı iade edeceğimizi söyledi. Kurumsal bir çerez mağazası olan Peyman Shop, bana 1 kilo ceviz gönderemedi. Bu durum tamamen saçmalık ve müşteri odaklı...

3 hafta önce

Bahçeden markasına ait kuru dut çerezinin içinden; dikenli otlar çıktı, dutlar toz-toprak kokuyor ve dutların çoğu çürümüş durumda. Bahçeden markasının kalitesine acı şekilde şahit oldum. Firmanın bu şikayeti ne kadar dikkate alacağını da ayrıca takip edeceğim.

Peyman Bozulmuş Kuru İncirler

3 hafta önce

Peyman marka Migros'tan aldığım kuru incirin tarihi geçmemiş olmasına incirlerin bozulmuş olduğunu gördüm, üstelik paketi açılmış ya da hava almış da değildi. Havalı paketti. İncirlerin hepsi beyazlaşmış ve kurumuş konuyla ilgili acil dönüş rica ediyorum.

Peyman Bozulmuş Kuru İncirler

0 Yorum