O kadar şikayet yazısı var içi siyah ve kömür gibi diye neden bu ürünleriniz hala market raflarında satılıyor? Daha dün aldığım hurma paketinin içinde de simsiyah olan hurmalar vardı. Ürünlerinizi toplatmanız gerekiyorken hala satıyorsunuz.
Devamını Oku
Kalitesine güvenerek aldığım Peyman bahçeden hurma 150 gr küflü çıktı! Tonla para verip içinden küf çıkması ve paketin içinin simsiyah olması gerçekten çok üzücü! Tüketici olarak daha fazla para verelim iyisi olsun diyoruz ama sonuç ortada! Yetkililerden acilen dönüş rica ediyorum.
Devamını Oku
Markaya güveniyoruz diye alışveriş yapıyoruz ama ne yediğimiz belli değil. Bugün Peyman bahçeden markasına ait hurmadan aldık. Rastladığımız şey bizi ürküttü. Küf mü kömür mü ne tür bir bakteri anlamadık. Bu kadarı da pes. Canlanıp bizi yiyecekti utanmasa.
Devamını Oku
Canım Peyman sevdiğim bir markasın ama bazen üzüyorsun bebeğim için aldığım hurmalar küflenmiş bebeğime yediremeyeceğim tabi ki yani ucuz bir marka da değilsin ki boşverelim kalitene yakışmıyor memnuniyet bekliyorum sadık müşterini üzmeyeceğini umuyorum.
Devamını Oku
Trendyol üzerinden üzerinden aldığım Peyman bahçeden marka hurma içi komple küflü çıktı firmayla iletişime geçtim ama sorumlusunun Peyman firmasını olduğunu söylediler bir daha asla Peyman ürünü almayacağım bu 2. Oldu ve artık telafi etmenizi bekliyorum.