Ümit
04 Kasım 11:28

2022 model Peugeot 3008 aracım var. Sağ ön kapının iç tarafındaki kapı tutamağı son bir yıl içinde boya kabarması yaparak soyulmaya başladı. Peugeot Samsun Demir otomotive aracımı vakum için götürdüğümde bu sorunu dile getirdim. Aracım garanti kapsamında olduğu için onlar da fotoğraflarını çekerek garanti bölümüne ilettiler. Bir ay sonra olumsuz cevap aldım. Ancak ben aracımın içinde herhangi bir kimyasal ürün kullanmam ve aracımı titiz kullanan biriyim. Boyanın kabarmasını net bir şekilde gördüğüm için garantiye başvurmuştum, ve ayrıca halen kabarmalar mevcut. Genel merkezle görüştüğümde ise bunun dış kaynaklı olduğunu araçta kusur olmadığını belirterek. Parçanın değişimini yapacaklarını ancak 9000 TL'lik tutarın 5000 TL'sini karşılayıp geri kalan 4000 TL'lik kısmını da benim karşılayacağımı belirttiler. Ben bu durumu kabul etmedim. Kesin olarak kusurlu olduğunu düşündüğüm bir sebepten dolayı ben bu parayı ödemem. Marka kesinlikle sattığı aracın arkasında durmalı ama maalesef Peugeot bunu yapmadı. Marka için son derece olumsuz bir durum ve kesinlikle bu marka bir araç bundan sonra almayacağım almak isteyen çevremdeki kişilere de tavsiye etmeyeceğim. Sonuçta garanti aracın kusurunu karşılamayacaksa ne işe yarar?

Peugeot Markası Hayal Kırıklığı Hk.

Miraç
16 Şubat 18:14