Petibom.com Qr Kod Doğrulanmayan Royal Canın Kedi Maması

24 Kasım 2022 13:26

Petibom adlı siteden 1200 TL'ye satın almış olduğum Royal canin fit 32 kedi mamasının ambalajını açtığımda ürünün görsel olarak 6 yıldır sürekli kullandığım mamadan, farklı olduğunu fark ettim "şüphelendiğim" için
QR kodu okunmayan mama ambalajı ve müşteri hizmetleri saygısızca tavırları, konuyu burada sizlerin bilgisine açmak zorunda bıraktı. Müşteri temsilcisi utanmadan saygısızca "biz de sizi mahkemeye veririz" ifadeleriyle bir işletmenin temsilcisinin nasıl bir üslupta olması gerektiğini açıkça göstermektedir. Yapacağınız sadece QR kod problemimi çözmekti. Bu kadar basitti eğer iddia ettiğiniz gibi ürününüz orijinal ise.

24 Kasım 2022 13:23

Saat 13:16 itibariyle firmanın genel müdürü olduğunu iddia eden bir şahıs telefonda beni arayıp "2. Kanala geçirmeyin beni" ifadelerine maruz kaldım teşekkürler petibom Çok güzel bir iletişim

12 Aralık 2022 12:25 (Şikayetten 17 gün sonra)
21 Aralık 2022 12:32

Geçmiş loglarımızı incelediğimizde tarafınıza orjinal ürün gönderildiği halde + sahte ürün gönderilmiş gibi davranıp aynı zamanda ürünün sahtemi değil mi olduğunu sorgulamak yerine bizde extra 1 mama istemeniz iyi niyetli olmadığınızın göstergesi olmadığını belirtmek isteriz.

En sevdiğim satıcı profili :) bu kadar alçalabilmeyi nasıl başarıyorlar acaba. İyi ki yaşadığınız deneyimi yazmışsınız. Az kalsın sipariş veriyordum. Aldığımız her ürün için diğer tüketicilere bilgilendirme yapmalıyız diye düşünüyorum

Geç Teslimat Ve İletişim Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Mümin