Samet sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus'ta Haksız Fiyatlandırma Ve Çağrı Merkezi Sorunu

Samet
13 Aralık 2024 12:05

Pegasus Hava Yolları'ndan 14/12/2024 tarihli Fransa uçuşum için hiçbir bagaj hakkım olmaması sebebiyle ek bagaj almak için uygulamayı açtım. Uygulamada 12 kg uçak altı bagaj hakkı için 444 TL ödeme talep edildi. Gidiş-dönüş biletleri için 888 TL ödeme için kart bilgilerimi girdim. Ödeme alınamadı bilgisi verip çağrı merkezine yönlendirildi. Ertesi gün tekrar denemek adına işlemi yaptım. Bu sefer fiyat 445 TL'ye çıkmıştı, bu haksız fiyat düzenlemesini es geçerek tekrar kart bilgilerimi girdim.

Aynı uyarıyı verip çağrı merkezini yönlendirince çağrı merkezini aradım. Çağrı merkezindeki arkadaş çağrı merkezinden aldığınız için aynı kabin hakkının 630 TL (çağrı merkezi ücreti ekleniyor+kazanç) gidiş-dönüş toplam 1260 TL olduğunu iletti. Fiyat farkının sebebini sorduğumda biz çağrı merkeziyiz bizim fiyatımız bu şekilde dedi. Bu anlamsız fiyat farkını kabul etmediğimde mobil uygulama yerine internet sitesinden denememin bir çözüm olabileceğini iletti. Pegasus'un internet sitesinden yaptığım ek bagaj hizmetinde 890 TL ödeme kredi kartımdan çekilmesine rağmen sisteme düşmedi. Bu sırada çağrı merkezindeki arkadaştan telefonunu kapatmamasını rica ettim.

Ödemenin bana 48 saatte iade edileceğini söyledikten sonra ben de bu şekilde sistemden düzeltme şansınız var mı dememe rağmen kendilerine müdahil olamadığını söyledi. Maalesef sonuçta 1260 TL ödeyerek çağrı merkezinden ek bagaj satın aldım. Uygulamada ve çağrı merkezinde farklı fiyat olmasının sebebini anlamamakla birlikte, uygulamada bilerek hata verilerek çağrı merkezine yönlendirerek yapılan bu durum haksız kazanç ve haksızlıktır. Bu konuyla ilgili tüm haklarımı savunacağım ve Pegasus'tan bir daha hizmet almamaya çalışacağım.

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
05 Temmuz 2024 14:40
Pegasus Bagaj Hakkı Skandalı
Pegasus Bagaj Hakkı Skandalı

Aybüke
27 Ekim 2024 20:51
Kıdıkbek sonuçtan hiç memnun değil

Kıdıkbek
19 Temmuz 2024 12:03

Bahadır
02 Eylül 2024 14:16
Pegasus Bagaj Hizmeti Hizmet Ve İade Süreci Sorunu
Pegasus Bagaj Hizmeti Hizmet Ve İade Süreci Sorunu

06 Ağustos 2024 20:19
Pegasus'la Uçmak Tam Bir İşkence!
Pegasus'la Uçmak Tam Bir İşkence!
Pegasus Kategorileri