Bugün sabah KayseriHavalimanı'ndan PC2743 sefer sayılı uçağınızla İstanbul aktarma Zürih uçağına bagaj alımı yapan çalışanınız 72 saatlik PCR testim olmasına rağmen İstanbul'da tekrar hızlı test yaptırmam gerektiğini İsviçre'nin bugünden geçerli itibaren geçerli olduğunu söyledi, bunun üzerine testim olduğu halde tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ®'nda test yaptırdım. Burada çalışan arkadaşlarınız şikayet hattına yazmamı ve iadesini talep etmemi söylediler, bunun üzerine yaptırmış olduğum testin iadesini talep ediyorum.
Bugün sabah Kayseri Havalimanı'ndan PC2743 sefer sayılı uçağınızla İstanbul aktarma Zürih uçağına bagaj alımı yapan çalışanınız 72 saatlik PCR testim olmasına rağmen İstanbul'da tekrar hızlı test yaptırmam gerektiğini İsviçre'nin bugünden geçerli itibaren geçerli olduğunu söyledi, bunun üzerine testim olduğu halde tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ®'nda test yaptırdım. Burada çalışan arkadaşlarınız şikayet hattına yazmamı ve iadesini talep etmemi söylediler, bunun üzerine yaptırmış olduğum testin iadesini talep ediyorum.