Pegasus Sattığı Hizmetlerin Arkasında Duramıyor

Kaan
12 Eylül 13:02

Merhaba,

11/09/2024 tarihinde PC2262 uçuş numaralı uçağınız ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Bodrum Milas Havalimanı’na uçuş gerçekleştirdim.

Uçağın yapmış olduğu rötar sebebiyle, Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden gerçekleştirdiğim araç rezervasyonum olmasına rağmen, havalimanında iş birliği yaptığınız cartrawler aracılığıyla yapmış olduğum Goldcar şirketinden araç kiralama hizmetinden faydalanamadım.

Gece 12’den beri sürekli Goldcar Müşteri Hizmetleri, Goldcar Bodrum Havalimanı Deski, Pegasus Müşteri Hizmetleri ve cartrawler kiralama acentesinin yurt dışı destek hattıyla iletişim halindeyim.

Cartrawler, No Show olarak geçtiği için iadenin söz konusu olmadığını belirtiyor. Aracı tekrar teslim almak istediğimde Goldcar rezervasyonun otomatik iptal edildiğiniz, ücretin kendilerine geçmediğini ve cartrawler’dan iade sürecinin ilerletilmesi gerektiğini söylüyor.

Müşteri olarak İstanbul’da 1 saatlik iç hatlar uçuşunda yaşadığım 2 saatlik rötar, Bodrum havalimanında araçsız kalarak yaşadığım mağduriyet yetmezmiş gibi ücretini Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden ödediğim aracı tarafıma teslim etmiyorlar. Pegasus’un yönlendirdiği aracı firma İade talebimi gerçekleştirmiyor.

Pegasus müşteri hizmetleri konuyla ilgisi olmadığı için talebimi dinlemiyorlar.

6/09/2024 tarihinde Pegasus uygulaması üzerinden yapmış olduğum 5.159,61 TL’lik ücret karşılığında hiçbir mal veya hizmet almadım. Bu konuyla ilgili tek hatam Pegasus Havayolları müşteri olmam. Rötara uğrayarak yarattığı mağduriyet, cartrawler adında yerel temsilcisi olmayan yurt dışı acenteyle çalışması ve sattığı hizmetlerin hiçbir koşulda arkasında durmaya Pegasus’un konuyu benim adıma çözüme kavuşturmasını rica ederim.

Pegasus Aracılığıyla Araç Kiralama Mağduriyeti

Doğa