Payfix'e Param Düşmedi

27 Eylül
Su Encan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü çok teşekkür ediyorum”

27.09.2023 tarihinde garanti hesabımdan Payfix hesabıma 10.000 TL gönderdim. Havale işlemi gerçekleşti dekontum da var fakat para yatmadı. Acil bir lem yapmaya çalışıyoruz yaşanana bak. En kısa sürede param ®ın geri iade edilmesini talep ediyorum. Bir de daha kolay daha hızlı işlem güvencesi iddia ediyorsunuz ya

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 14 sn
PayFix Logo
27 Eylül 20:04
PayFix Logo
28 Eylül 09:17
12 Ekim 15:47

Sorun çözüldü çok teşekkür ediyorum

Payfix Hesap Koruma Amaçlı Bloke

Selma
4 gün önce

Hesabımda yanlış transfer işlemi nedeniyle şikayet kaydı ve iptal isteği oluşturdum. Daha sonra şifremi değiştirdim. Payfix, önlem amaçlı bloke koyduğuna dair e-posta gönderdi. Bir haftadır blokemin kaldırılmasını bekliyorum. Normalde işlemleri hızlı bir şekilde çözüyorlar ancak e-posta yoluyla ve m...

Vedat
6 gün önce

Kredi kartımdan aktardığım tutar hesabıma geçmedi ve bununla ilgili yardımınızı rica ediyorum. P1120144830 numaralı işlem için en kısa sürede geri dönüş yapılmasını ve bu sorunun çözülerek para iadesinin yapılmasını istiyorum.

PayFix Para Hesaba Yatmıyor

Yusuf
1 hafta önce

1 saattir müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum ancak sürekli meşgul sinyali alıyorum. Payfix hesabıma Ziraat Bankası'ndan transfer yaptım fakat 1 saat geçmesine rağmen hesaba para yatmadı. Ayrıca müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum. Bu nasıl bir işleyiş, böyle bir saçmalık olabilir mi?

Payfix Hesabımdaki Parayı Vermiyor

Hasan
1 hafta önce

PayFix hesabımdaki parayı çekmek istiyorum; ancak Ziraat Bankası işlemleri geçici olarak durdurulmuştur diyor. Canlı desteğe yazdım, 'Ara ara deneyin'...

Payfix Hesabımdaki Parayı Vermiyor

0 Yorum