25 Mayıs
Okan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba Bugün sabah Yapı Kredi ® hesabımdan Payfix hesabıma sabah 7 ve 8 sularında 1000 TL gönderdim. Ama göndermiş olduğum para hesaba geçmemiştir. Müşteri hizmetleri ile görüştüm 15 dakikaya geçeceğini belirtiler. Saatler geçmesine rağmen para hesaba geçmedi. Durum oldukça acil. Para lazım. Yardım etmenizi rica ederim.

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
25 Mayıs 17:33

Teşekkürler

Payfix Paramı Yatırmıyor Acil

4 hafta önce

Payfix hesabımdan Yapı Kredi banka hesabıma kaç saattir para çekimi yapamıyorum ve bu durumu çok sık yaşamaya başladım. Aciliyeti var sizlerden ricam lütfen çözüme kavuşturun aksi takdirde Payfix kullanmayı bırakacağım gibi geliyor. Bir an önce çözülsün...

PayFix Para Yatırma Ses Soluk Yok

23 Ağustos

Para yatırdım hesaba geçmiyor bir haftadır Yapı Kredi'ye çekim yapamadım nasıl firmasınız canlı desteğe yazıyorum cevap alamıyorum yazıklar olsun size. Alternatif firmalar lazım artık sizler hak etmiyorsunuz bu kadar komisyon işinizde düzgün yapmıyorsun.

PayFix'e Para Yatırdım Ama Yansımadı Hesabıma

23 Ağustos

PayFix'e Yapı Kredi'den para yolladım saatler oldu. Gelmedi maillere otomatik yanıt dışında yanıt gelmiyor canlı destek var ama canlısı yok :d kendi kendime yazıştım onun dışında bir iletişim yok sorun çözülmedi ne zaman çözülür bilmiyorum ama düzeltin artık şu durumu

0 Yorum

PayFix Şikayetvar üye markasıdır