PayFix Yanlış İşlem Yapılması

10 Haziran
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü”

Firmanın Payfix üzerinde yapmış olduğum yanlış olan TR76**************************64 IBAN numarasına 1000 TL transfer yapılmış bunun bana geri dönüş sağlanmasını rica ederim. Benim IBAN numaram TR80**************************28 geri iade edilmesini talep ederim.

payfix-yanlis-islem-yapilmasi-1.pdf
12 Haziran 14:24

Sorunum çözüldü

Payfix Hesabına Para Yatırdım Düşmedi

26 Mart

Payfix hesabıma para yatırdım şirket ödemeyi kabul etmemiş yok mail gönder şunu gönder bir sürü boş evrak işte hesabıma paramın iadesini talep ediyorum. Her zaman yaptığım ödemede niye bu sefer sıkıntı çıkıyor IBAN numaram her şeyi düzgün yazdığım halde.

Payfix Hesabıma Gönderdiğim Paranın Verilmesi

07 Mart

Payfix hesabıma gönderdiğim para kaç saat oldu. Geçmedi ki başkasının adına geçmiş para o yüzden paramın geri iade edilmesi ya da Payfix hesabıma geri yatırılmasını istiyorum. Kendim Kuveyt Türk hesabımdan Yapı Kredi IBAN numarası na gönderdim sonuç yok ne mesaj ne müşteri temsilcisi hiçbir geri dön...

Payfix Hesabıma Gönderdiğim Paranın Verilmesi
payfix-hesabima-gonderdigim-paranin-verilmesi-1.pdf