Payfix Param Hesabıma Geçmedi

19 Mayıs

Payfix 448 tutarındaki para transfer işlemim yaklaşık olarak lem saatinin üzerinden iki saat geçmesine rağmen hesabıma geçmedi. Dekontu mail olarak gönderdim ama sonuç alamadım. Param ®ın hesabıma geçmesini talep ediyorum.

1384170114 Payfix hesap numaram.

PayFix Şikayetvar üye markasıdır
PayFix Logo
22 Mayıs 16:30

Payfix Hesabım Bloke Oldu

23 saat önce

Payfix hesabım bloke olmuş 15 gündür emaile kod gelmiyor destek çıkın blokemi kaldırın daha önce yardımcı olacigiz söylediniz ama olmadınız hızlandırın işlemi ve hemen blokemin kaldırmasını arz ediyorum. Payfix hesabımı açmanızı arz ediyorum. Bloke işlerimi hemen yapmanızı arz ediyorum.

Payfix Hesabımdan Nakit Havale Yaptım, Parama El Konuldu

1 gün önce

Payfix hesabıma İş Bankası kredi kartımdan nakit havale yaptım. Benden dekont istendi. Kredi kartımdan havale yaptığım için dekont yok, sadece işlem bilgileri var. Bunları mail ile attım ancak bir muhatap yok. Parama el konuldu. Payfix güvenilmez bir firma.

Payfix Para Transferim Hesabıma Geçmedi!

1 hafta önce

Payfix'den şikayetçiyim. Kredi kartımdan 3500TL para transferi yaptım fakat Payfix hesabıma para aktarılmadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüm [email protected] a dekontlarımı mail atmamı söyledi attım. Para hesabınıza geçmiş işlem yapmışsınız diyor. Param hesabıma geçmedi. Yardımcı olan kimse yok...

0 Yorum

PayFix Şikayetvar üye markasıdır