PayFix Para Yatırdım Yüklenmedi

19 Mayıs
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim mail attığınız an max yarım saat geçti ve düzeltildi”

Payfix hesabıma para yatırdım fakat para hesabıma yaklaşık 1.30 saattir yüklenmedi. Operasyon adlı mail adreslerine de mail olarak dekontu gönderip durumu açıkladım en kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim. Saatlerdir telefon başında bekletilmek ilk defa yaşıyorum

PayFix Logo
19 Mayıs 17:26
Muhammed
19 Mayıs 17:46

Teşekkürler ederim mail attığınız an max yarım saat geçti ve düzeltildi

PayFix Paramı Yatırmadılar Hesaba

4 gün önce

Payfix üye hesabıma 18.09.2023 saat 13:36 da 14 bin küsur para yatırdım ama hesabıma geçen bir para olmadı. Dekont dediler attım mail istediler attım müşteri hizmetlerini aradım açan yok. Canlı desteğe bağlandım kopyala yapıştır yapıp cevap veriyorlar mail atın diye sürekli aynı cevaplar ve mailde a...

PayFix Para Yatırdım Hesaba Gelmedi

2 hafta önce

Hesaba para transferi yaptım gelmedi müşteri temsilcisini aradım şikayet başvurusu yapın dediler. Dekont elimde var nasıl tekrar yatırdığım ücreti geri alabilirim. İşlem dün akşam saati 23:59 da işlem görüldü. Bu tarz durumlarda ne yapılması gerek. Yardımcı olunuz lütfen.

PayFix Para Yatırdım Hesaba Gelmedi

PayFix Para Yatırma Geçmedi

3 hafta önce

Her şeyi doğru yapmama rağmen tutar hala hesabıma yansımadı ilgilenir misiniz lütfen? Canlı destek hattı yok mu var mı belli değil yazıyorum cevap yok. Açıklama yapmadım diye mail atmıştım açıklama işleminde sağlamışım işlemin acil düzeltilmesini istiyorum

Payfix Para Transferi Gerçekleşmemesi

1 ay önce

Bugün Payfix hesabıma kendi hesabımdan para transferi gerçekleştirdim. Saat 10:04 saat kaç oldu para hesabıma gelmedi. 5 defa ilgili yere mail attım, dekont ve bilgileri gönderdim. Ancak maillerime bir dönüş alamadım ve paramı yatırmadılar. İliği ve sorumlular yükümlüklerini yeri getirmesi aksi takd...

PayFix Para Yatırma Ses Soluk Yok

1 ay önce

Para yatırdım hesaba geçmiyor bir haftadır Yapı Kredi'ye çekim yapamadım nasıl firmasınız canlı desteğe yazıyorum cevap alamıyorum yazıklar olsun size. Alternatif firmalar lazım artık sizler hak etmiyorsunuz bu kadar komisyon işinizde düzgün yapmıyorsun.

0 Yorum

PayFix Şikayetvar üye markasıdır